شما در حال مشاهده سایت در حالت ریسپانسیو(سازگار با موبایل و تبلت) هستید. در صورت تمایل به مشاهده سایت با نسخه اصلی "ایـنـجـا" کلیک کنید.

آشنایی بیشتر با زیباتنی ها

پاسخ به رایج ترین سوالات کاربران

اطلاعیه مدیریت سایت

در حال حاضر اطلاعیه جدیدی وجود ندارد
  • صفحه 12 از 12
  • نخستنخست
  • ... 2101112
    نمایش نتایج: از 111 به 117 از 117

    موضوع: امروز چی پختی؟؟

    1. #1
      بهاره بهاری آواتار ها
      کاربر فعال

      گروه وزنی
      گروه وزنی

      برای آشنایی بیشتر با من اینجا کلیک کنید

      تاریخ عضویت
      فروردین 1393
      عنوان کاربر
      کاربر سایت
      نوشته ها
      479
      میانگین پست در روز
      0.13
      سن
      31
      قد
      161
      وزن شروع
      70
      وزن هدف
      63
      وزن فعلی
      73
      جنسیت
      خانم
      حالت من
      Sepasgozar

      Smile امروز چی پختی؟؟

      بچه ها من این گذاشتم البته با اجازه مدیران عزیز سایت
      (حالا به زینت جون هم میگم ولی اول گفتم مطلب بذارم)
      سلام بچه ها خوبین؟؟
      این موضوع گذاشتم که هم یه مقدار تنوع باشه برا سایتمون
      هم از هم یادبگیریم حالا ممکنه خیلی از غذاهارو
      همین جا یادبگیریم از هم
      ممکنه خیلیهاش هم رژیمی باشه
      وبرای بچه های گروه کالری شماری کالری
      غذایی که درست کردن رو بگن
      تا بدونیم چی بخوریم جیکار کنیم
      این پیشنهاد گفتن کالری غذاها رودوست خوبم

      s@har
      مطرح کرد که زحمت کشید ومشکل اپلود عکسهامون رو هم برامون حل کرد
      برید به این سایت

      http://upload7.ir/
      یه لینک میده از اونجا اپلود کنید
      و عکس رو اینجا اضافه کنید
      ولی با این وجود

      غذاهای غیر رژیمی رو هم دوست داشتین بذارین
      غذات درست کن
      یه عکسی ازش بگیر
      عکس بذار
      وطرز تهیه روهم بگو
      به همین سادگی
      منتظر غذاهای خوشمزه ولذیذ شما هستم..

      :chef_002::chef_002:



      مثبت بیندیشید // مثبت باشید //تااتفاقات مثبت روی دهد:))

    2. 16 کاربر، ارسال بهاره بهاری را لایک کرده اند:

      3pid (13 شهریور 1393),art (01 شهریور 1393),delaram25 (06 دی 1393),fofoli (24 تیر 1393),mahya1369 (27 مرداد 1393),maryam12 (16 مهر 1393),nassim (16 تیر 1393),Nazanin95 (14 شهریور 1393),parchami7 (20 تیر 1393),raha32 (21 تیر 1393),نارگل (22 تیر 1393),نسیم س (16 آبان 1393),zizi6275 (24 تیر 1393),الینا1 (20 تیر 1393),دختر بلا (20 تیر 1393),عروس شهر (12 بهمن 1393)

    3. # ADS
      تبلیغات در مدار
      تاریخ عضویت
      همیشه
      نوشته ها
      بسیاری
       

    4. #111
      art آواتار ها
      کاربر محبوب

      امتیاز زیباتنی
      15
      گروه وزنی
      گروه وزنی

      برای آشنایی بیشتر با من اینجا کلیک کنید

      تاریخ عضویت
      مرداد 1393
      عنوان کاربر
      کاربر سایت
      نوشته ها
      2,069
      میانگین پست در روز
      0.58
      سن
      25
      قد
      162
      وزن شروع
      70
      وزن هدف
      59
      وزن فعلی
      ........
      جنسیت
      خانم
      حالت من
      Delvapas
      خوشه عزیزم منم نمیدونم ولی من ترجیح میدم نریزم

    5. #112
      zahra gh آواتار ها
      کاربر فعال

      امتیاز زیباتنی
      55
      گروه وزنی
      گروه وزنی

      برای آشنایی بیشتر با من اینجا کلیک کنید

      تاریخ عضویت
      اردیبهشت 1393
      عنوان کاربر
      کاربر سایت
      نوشته ها
      963
      میانگین پست در روز
      0.26
      سن
      24
      قد
      165
      وزن شروع
      64 (20.12.92)
      وزن هدف
      انشاا... محدوده 52-54 .. به همراه بدن عضلانی ظریف ..
      وزن فعلی
      57-58
      جنسیت
      خانم
      حالت من
      Ashegh
      سلااااااام دوستان منم کیک فنجونی درست کردم رو گااااااز....
      که فک کنم همتون بلدین ولی خب من بار اولم بود اونموقع که درست کردم :))
      [IMG][/IMG]
      خیلی هم زود آماده شد..کلا 30 مین وقت گرفت..
      مواد لازم واسه 6 تا کیک فنجون کوچیک که البته من موادشو کم ریختم تو فنجونا..یعنی 4تا میشه در اصل
      مواد لازم:پودر کیک کاکایویی تک 10 ق غ
      آب 5 ق غ
      روغن 1.5 ق غ(در اصل 3 ق هست من کمتر ریختم)
      تخم مرغ 1 دونه
      اول تخم مرغو تو یه ظرف با چنگال زدم بعدشم آب و روغن رو اضافه کردم و بعد هم پودر رو..یه کم هم زدم مواد یک دست شد(زیاد هم نزینید خوب پف نمیکنه.!!من اینو حواسم نبود:))بعدش به اندازه 1/3 فنجونا موادو میریزم توشون و میذاریم تو قابلمه و آب میریزیم تو قابلمه به اندازه نصف ارتفاع فنجونا..با حرارت متوسط که آب به جوش بیاد..
      ولییی درشو نذاریناااااااااااااااا!!
      بعد اینکه جوشید یه دم کنی میذاریم درشو و حرارت کم میکنیم و میذاریم تا 15 مین بمونه..بعدش زیرشو خاموش میکنیم و لیییییییییییییی درشو ور نمیداریممممم
      یه 10 مین همینجوذی میذاریم بمونه بعدش درشو ورمیداریم و فنجونارو در میاریم و نوش جون میکنیم
      من اصلا تا حالا کیک درست نکرده بودم ولیییی این اولیش بود به نظرم عالییییی یود:))
      واسه تزیین روشم چی پف و پودر نارگیل ریختم قبل اینکه دم کنی بذارم..
      [IMG][/IMG]
      [IMG][/IMG]
      دیگر طاقت رویاهایم تمام شده!

      دلم رسیدن میخواهد...

    6. 7 کاربر، ارسال zahra gh را لایک کرده اند:

      aros (03 آبان 1393),mahrokh (21 شهریور 1393),mahya1369 (29 شهریور 1393),parchami7 (20 شهریور 1393),کانی (22 شهریور 1393),الینا1 (28 اسفند 1393),شیلا (06 مهر 1393)

    7. #113
      بهاره بهاری آواتار ها
      کاربر فعال

      گروه وزنی
      گروه وزنی

      برای آشنایی بیشتر با من اینجا کلیک کنید

      تاریخ عضویت
      فروردین 1393
      عنوان کاربر
      کاربر سایت
      نوشته ها
      479
      میانگین پست در روز
      0.13
      سن
      31
      قد
      161
      وزن شروع
      70
      وزن هدف
      63
      وزن فعلی
      73
      جنسیت
      خانم
      حالت من
      Sepasgozar
      سلااااام بعد از کلی تلاش بی وقفه بالاخره خورشت کرفس رو یاد گرفتم
      اینم عکس که شما هم تو شادی من شریک شید
      :cancan:
      هرقاشق از این خورشت 50 کالریه



      - - - Updated - - -

      نقل قول نوشته اصلی توسط mahrokh نمایش پست ها
      بهار بهاری عزیزم ارت عزیزم مرسی از دستوراتوننننننننننننننننن نننن


      خواهش عزیزم انشالله مطالب مفید وجالب باشه براتون

      - - - Updated - - -

      اینم کو کو سبزی نمیدونم از قبل گذاشتم یا نه ولی عیب نداره کار از محکم کاری عیب نمیکنه
      هر نوع کوکو کتلت یه کف دستش رو 200 کالری حساب کنید



      مثبت بیندیشید // مثبت باشید //تااتفاقات مثبت روی دهد:))

    8. 7 کاربر، ارسال بهاره بهاری را لایک کرده اند:

      aros (03 آبان 1393),khanoom_vakil (19 آبان 1393),mahrokh (21 شهریور 1393),mahya1369 (29 شهریور 1393),parchami7 (20 شهریور 1393),الینا1 (28 اسفند 1393),شیلا (06 مهر 1393)

    9. #114
      art آواتار ها
      کاربر محبوب

      امتیاز زیباتنی
      15
      گروه وزنی
      گروه وزنی

      برای آشنایی بیشتر با من اینجا کلیک کنید

      تاریخ عضویت
      مرداد 1393
      عنوان کاربر
      کاربر سایت
      نوشته ها
      2,069
      میانگین پست در روز
      0.58
      سن
      25
      قد
      162
      وزن شروع
      70
      وزن هدف
      59
      وزن فعلی
      ........
      جنسیت
      خانم
      حالت من
      Delvapas
      زهرا جان خیلی خوشمز به نظر میات . دستت درد نکنه . منم موخوام:cheesecakesmile1:
      بهاره جونم از تو هم ممنونم

      - - - Updated - - -

      بهاره جونم قالب گذاشتی واسه کوکوهات . مگه نه؟

    10. کاربر زیر پست art را لایک کرده است:

      الینا1 (28 اسفند 1393)

    11. #115
      بهاره بهاری آواتار ها
      کاربر فعال

      گروه وزنی
      گروه وزنی

      برای آشنایی بیشتر با من اینجا کلیک کنید

      تاریخ عضویت
      فروردین 1393
      عنوان کاربر
      کاربر سایت
      نوشته ها
      479
      میانگین پست در روز
      0.13
      سن
      31
      قد
      161
      وزن شروع
      70
      وزن هدف
      63
      وزن فعلی
      73
      جنسیت
      خانم
      حالت من
      Sepasgozar
      سلام اره عزیزم قالب گذاشتم تو هم غذاهات بذاری خوشحال میسم
      بوس بوس

      مثبت بیندیشید // مثبت باشید //تااتفاقات مثبت روی دهد:))

    12. #116
      بهاره بهاری آواتار ها
      کاربر فعال

      گروه وزنی
      گروه وزنی

      برای آشنایی بیشتر با من اینجا کلیک کنید

      تاریخ عضویت
      فروردین 1393
      عنوان کاربر
      کاربر سایت
      نوشته ها
      479
      میانگین پست در روز
      0.13
      سن
      31
      قد
      161
      وزن شروع
      70
      وزن هدف
      63
      وزن فعلی
      73
      جنسیت
      خانم
      حالت من
      Sepasgozar
      سلاااام من اومدم بفرمایید مربای انجیرخودم درست کردم
      مربا هر قاشق مرا خوریش 20 وغذاخوریش 60 کالریه





      مثبت بیندیشید // مثبت باشید //تااتفاقات مثبت روی دهد:))

    13. 7 کاربر، ارسال بهاره بهاری را لایک کرده اند:

      aros (03 آبان 1393),art (29 شهریور 1393),khanoom_vakil (20 آبان 1393),mahrokh (26 شهریور 1393),mahya1369 (29 شهریور 1393),الینا1 (28 اسفند 1393),شیلا (06 مهر 1393)

    14. #117
      بهاره بهاری آواتار ها
      کاربر فعال

      گروه وزنی
      گروه وزنی

      برای آشنایی بیشتر با من اینجا کلیک کنید

      تاریخ عضویت
      فروردین 1393
      عنوان کاربر
      کاربر سایت
      نوشته ها
      479
      میانگین پست در روز
      0.13
      سن
      31
      قد
      161
      وزن شروع
      70
      وزن هدف
      63
      وزن فعلی
      73
      جنسیت
      خانم
      حالت من
      Sepasgozar
      سوسیس خانگی
      اول غذاسازت بذار توفریزیزر بعد مرغت که اب شده استخونهاش دربیار باز بذار توفریزر به مدت نیم ساعت ربع ساع که گذشت خامت بذار توفریزر بعد
      بعد تخم مرغهات تو یخچالن دربیار

      سفیدشون جدا کن وبذار باز تو سردترین نقطه یخچالت

      وبعد 3 تا تست قهوه ای اطرافش بگیر با 7 قاشق شیر بخیسون بذار تو یخچالوبعد بعد نیم ساعت غذاساز در بیار
      با مرغات
      بعد تخم مرغ ومرغ تو غذاساز یزن و بعد خا مه رو بریز بزنش و بعد تست که شیرش گرفتی فشارش بده شیرش بریز ه و
      بعد بهش نمک وسیر وفلفل سیاه وبقیه ادویه روبزن بعد خوب هم بزن بعد باز بذار توفریزر
      حالا سطح کارت مثلا میز اشپزخونت مرطوب کن سلفون روش بکش به اندازه نیم متر مثلا
      بعد موس که اماده شده توفریزر رو تو قیفت بریز(نداشتی از کیسه نایلون استفاده کن بریز تو یه گوشش بعد سوراخش کن بعد جمعش کن وفشار بده)
      یه خط مستقیم از موس سوسیس رو رو سلفون میذاریم با کمک قیف ولی چند سانت ایورتر اینکارو کن چون میخوایم لولش کنیم
      بعد سروتهش رو روبه جلو فشار میدی موس جمع شه گره می زنیم
      جدا جدا نه باهم
      اول سر ایکار می کنیم بعد تهش رو بعد با نخ قر قره به اندازه دلخواه جدا جداش می کنیم هر سوسیس که تموم شد برش میگردونیم تو فریزر وظرف اصلی موس که ازش برمیداریم وقتی کاریش نداریم میذاریم تو فریزر
      حالا بعد که کارمون تموم شد
      سوسیسهارو تو یه ماهیتابه میذاریم نه رو هم وروش اب میریزیم تابپوشونتش وروش یه کاغذروغنی میذاریم(نداشتی قبل از شروع دوتا کاغذA4رو روغنی کن بذار کنار به هم هم از وسط وصل کن وسطش یه شوراخ کن)
      وسطش سوراخ می کنیم تاسوسیسها نیان روب اب
      همش تو اب باشن که بپزن من بعد چند دقیقه یه سردیگ خم میذارم یه کم له میشن ولی خیالم راحتته میپزن
      حالا اول زیری زاید کن جوشید کم کن تا 6 یا 7دقیقه بذار بپزه بعد خاموشش کن بذار تو همون حالت سرد شن
      بعد درشون بیاد راحت فشارشون بده در میان تو یخچال فریز کن

      http://www.cheftayebeh.ir/2012/07/blog-post_07.htm

      اراینجا درست کردم ولی یه چیزهایی از خودم بود برا همین نوشتم
      ادویم:
      5حبه سیر
      پودرسیر نصف قاشق غذاخوری
      پودر موسیر 1قاشق چایخوری
      فلفل سیاه نصف قاشق غذاخوری
      نمک1قاشق چایخوری
      زنجبیل 1 قاشق غذاخوری
      مثبت بیندیشید // مثبت باشید //تااتفاقات مثبت روی دهد:))

    15. کاربر زیر پست بهاره بهاری را لایک کرده است:

      الینا1 (28 اسفند 1393)

  • صفحه 12 از 12
  • نخستنخست
  • ... 2101112

    موضوعات مشابه

    1. عاشق «فامیل دور» هستی؟؟
      توسط rara در انجمن جالب و خواندنی
      پاسخ: 0
      آخرين نوشته: 18 اسفند 1392, 18:27

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  
    عکس تاپیک

    افزایش چربی سوزی در ورزش و بدنسازی با 12 روش

    افزایش چربی سوزی
    برای مشاهده کلیک کنید
    عکس تاپیک

    کوچک کردن شکم در یک ماه با ۵فرمول

    کوچک کردن شکم
    برای مشاهده کلیک کنید
    عکس تاپیک

    رژیم خروج از استاپ وزن یک روزه و کاملا رایگان

    رژیم خروج از استاپ وزن
    برای مشاهده کلیک کنید
    عکس تاپیک

    کوچک کردن باسن و فرم دهی با 9 راهکار

    کوچک کردن باسن
    برای مشاهده کلیک کنید