-
کاربر محبوب
دختر ۵۶ کیلویی
سلام
خوب مدت دوسالی بود که وزن کم کرده بودم و داشتم از لاغریم لذت میبردم که به سرم زد مامان شم
و مامان شدن همان و اضافه وزن بارداری همان ،با اینکه مراعات میکردم ولی تمام مدت بارداری به خاطر شرایطم هیچ تحرکی نداشتم و استراحت مطلق بودم نهایتا بعد ۴ ماه از متولد شدن کوچولو و متعادل تر شدن شرایطم استارت کاهش وزن رو زدم
وزنم موقع شروع نزدیکای ۸۴ بود و کم کم و یا کم خوری رسیدم به ۸۱
نمیدونم چقدر زمان برد ولی حس کردم باید کمی جدی تر و سفت و سخت تر باشم تو این راه و این شد که نشستم و برای خودم یه برنامه ریختم که ان شاالله از نیمه خرداد تا اخر تابستون به وزن قبلم برسم و حتی لاغرتر از قبل بشم و ایده. آل بشم و مطمئنم که میتونم
تا وقتی یه انگیزه محکم واسه لاغری نباشه ،دست کشیدن از خوردن و لذتی که داره غیر ممکنه ،انگیزه منسلامتیمه ،فقط سلامتی😍
-
-
24 خرداد 1401 07:50
# ADS
تبلیغات در مدار
-
کاربر محبوب

نوشته اصلی توسط
سبزی خوردن
ممنون افسون عزیز که منو به این تاپیک دعوت کردی
منم دوست دارم رژیم بگیرم چه رژیمی میگیرین شما که اگر بشه باهم شروع کنیم
سلام خواهش میکنم عزیزم
منم خوشحالم که اینجا میبینمتون
من رژیم ۱۵ روزه استاد خدادای رو شروع کردم
امروز روز ۸ هستم
هفته ی اول ۳/۱۰۰ کم کردم
شما چقدر اضافه وزن دارید؟مشخصاتتون رو بگید بهم
چون زیاد رژیم گرفتم شاید بتونم راهنماییتون کنم
تا وقتی یه انگیزه محکم واسه لاغری نباشه ،دست کشیدن از خوردن و لذتی که داره غیر ممکنه ،انگیزه منسلامتیمه ،فقط سلامتی😍
-
-
کاربر سایت
منم وزنم 82/83هست و دوست دارم تا 55/52بشم
-
کاربر زیر پست سبزی خوردن را لایک کرده است:
-
کاربر محبوب

نوشته اصلی توسط
سبزی خوردن
منم وزنم 82/83هست و دوست دارم تا 55/52بشم
عزیزم رژیمی انتخاب کردین؟
-
-
کاربر سایت
ان شاءالله رژیم سیب درختی رو شروع میکنم
-
-
کاربر تازه وارد
واقعا با کم کردن وعده هایی غذایی مشکلی پیش نمیاد؟ من مشکل رفلاکس دارم. کلا نمی تونم معدم رو برای مدت زیادی خالی نگه دارم وگرنه
.
برای کاهش وزن من ورزش رو انتخاب کردم. البته بگم که تعداد وعده های غذایی یه شخصی که رفلاکس داره باید زیاد باشه و این خودش باعث میشه من یه حجم بالایی از غذا رو به صورت یه جا دریافت نکنم.
لنز رنگی بدون حساسیت بلوبای بای
-
-
کاربر سایت

نوشته اصلی توسط
jecer46763
واقعا با کم کردن وعده هایی غذایی مشکلی پیش نمیاد؟ من مشکل رفلاکس دارم. کلا نمی تونم معدم رو برای مدت زیادی خالی نگه دارم وگرنه

.
برای کاهش وزن من ورزش رو انتخاب کردم. البته بگم که تعداد وعده های غذایی یه شخصی که رفلاکس داره باید زیاد باشه و این خودش باعث میشه من یه حجم بالایی از غذا رو به صورت یه جا دریافت نکنم.
حالا شما هم سعی کن تو وعده های غذاییت از فست فود و غذاهایی که کالری خیلی زیاد دارن استفاده نکنی این خودش خیلی کمک میکنه به کاهش ورزش هم در کنارش باشه دیگه عالی میشه و راحت وزن کم میکنید
-
-
کاربر سایت
سلام خوب هستید به جز خودمون کسی هست اینجا؟
-
-
کاربر تازه وارد

نوشته اصلی توسط
سبزی خوردن
سلام خوب هستید به جز خودمون کسی هست اینجا؟
فکر نکنم 
- - - Updated - - -
چقدررر اینجاااا دلگیرهههه
الان داشتم سایت رو میگشتم ، آخرین جشن خداحافظی از گروه نارنجی به سبز مربوط به سال ۹۳ هست،،،، یعنی بعدش سایت ریزش شدیدی داشته؟؟؟
اون بچه هایی که اون موقع بودن یعنی الان دارن چکار میکنن؟ کجان؟ وزنشون توی چه محدوده ای هست؟ وای که چقدر دلم گرفت
-
-
کاربر سایت

نوشته اصلی توسط
mahsa.b
فکر نکنم
- - - Updated - - -
چقدررر اینجاااا دلگیرهههه
الان داشتم سایت رو میگشتم ، آخرین جشن خداحافظی از گروه نارنجی به سبز مربوط به سال ۹۳ هست،،،، یعنی بعدش سایت ریزش شدیدی داشته؟؟؟
اون بچه هایی که اون موقع بودن یعنی الان دارن چکار میکنن؟ کجان؟ وزنشون توی چه محدوده ای هست؟ وای که چقدر دلم گرفت
اخی اره راست میگی
ان شاءالله همشون به وزن هدف رسیده باشن و تثبیت کرده باشن
-