سلام دوست عزیز اگه بین اعضای خانواده کسی نیست به شما انگیزه بده باید خود شما به تنهایی اقدام کنید و از جملات مثبت و تأکیدی استفاده کنید . در ضمن باید هدفی برای خود تعیین کنید و به تعهد بدی که هرگز متوقف نشی
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
طناز1368
بچه ها چرا دیگه زیباتن مثل سابق فعال نیست؟؟ منم رژیم میگیرم زیاد کاش میشد تاپیکی باشه به م انرژی بدیم تا عید حداقل... یا کسایی که اهل رژیمن یه گروه تو ****** درست کنیم با هم باشیم خییلی انگیزمون بیشتر میشه
سلام دوست عزیز اگه بین اعضای خانواده کسی نیست به شما انگیزه بده باید خود شما به تنهایی اقدام کنید و از جملات مثبت و تأکیدی استفاده کنید . در ضمن باید هدفی برای خود تعیین کنید و به تعهد بدی که هرگز متوقف نشی
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
★الـــهـــام★
سلام عزیزم مرسی تو خوبی؟ ورزشم ک خیلی وقته حلقه میزنم ولی بی تاثیر هم نبود من امروز ۶۴ جونمو ندیدم شدم ۶۵/۲۰۰ واقعا خوشحالم شدم چون دیشب تاس کلاب خوردم اونم با یه دونه نون ولی باز ۳۰۰ کاهش داشتم یبوست گرفتم البته کلا خودم حس میکنم شکمم خالی خالی هستش. امروزم رعایت نکردم ولی قول میدم یکی دو روز در هفته تا وزن ۶۰ کیلویی این رژیم توپو بکیرم این رژیم جونمو تازه من پیدا کردم :4ytbp1d
اگه نوشیدن آب در طول شبانه روز کم باشه مشکل یبوست پیش میاد ، سعی کن مصرف آب رو بالا ببری
- - - Updated - - -
دوست عزیز کاهش وزن مجاز در ماه حداکثر 4 کیلوگرم برای افراد دارای وزن تا 100 کیلوگرم قابل قبوله اگه با این رژیم 6 تا 12 کیلو کم کنید بعدا با افزایش وزن بالایی مواجه میشی و خیلی خطرناکه ؟