زیبــــاتن های عزیز بیاین اینجا از حرکات ورزشی که انجام دادین و نتیجه ی موثر گرفتین، بگین.
آشنایی بیشتر با زیباتنی ها
پاسخ به رایج ترین سوالات کاربران
اطلاعیه مدیریت سایت
آشنایی بیشتر با زیباتنی ها
پاسخ به رایج ترین سوالات کاربران
اطلاعیه مدیریت سایت
زیبــــاتن های عزیز بیاین اینجا از حرکات ورزشی که انجام دادین و نتیجه ی موثر گرفتین، بگین.
پیشنهاد میکنم این دو اپلیکیشن رو از دست ندید.
توضیحاتشون رو بخونید، خودتون هم با من هم نظر میشین:
دریافت اپلیکیشن مدیریت رژیم روزانه زیباتن
دریافت اپلیکیشن 400 رژیم زیباتن
کم کم تو قسمت ورزش ها قرار میدم و اینکه حتما تو باشگاه که میرید مربیا بتون میگن شکمتون تو هر حرکت منقبض کنید شاید به نظرتون سادس ولی کاملا موثره امروز 10 حرکت برتر شکم رو واستون تو قسمت ورزش ها سی میکنم قرار بدم.
- - - Updated - - -
کم کم تو قسمت ورزش ها قرار میدم و اینکه حتما تو باشگاه که میرید مربیا بتون میگن شکمتون تو هر حرکت منقبض کنید شاید به نظرتون سادس ولی کاملا موثره امروز 10 حرکت برتر شکم رو واستون تو قسمت ورزش ها سی میکنم قرار بدم.
دوستان سوالات و بحث ها در مورد بدنسازی به تاپیک مرتبطش منتقل شد: http://www.forum.zibatan.ir/%D8%A7%D...%B2%DB%8C-864/
پیشنهاد میکنم این دو اپلیکیشن رو از دست ندید.
توضیحاتشون رو بخونید، خودتون هم با من هم نظر میشین:
دریافت اپلیکیشن مدیریت رژیم روزانه زیباتن
دریافت اپلیکیشن 400 رژیم زیباتن
نرمشی که خیلی روی فرم شکم من بعد از زایمان تاثیر داشت دراز و نشست تا نیمه بود.اینجوری که دستها بصورت ضربدر روی سینه قرار میدیم.پاهارو با زانوی خم بالا نگه میداریم(واسه سخت شدن پاها رو بصورت راست بلند میکنیم) و سه ست 20 تایی بالاتنه را تا نیمه از زمین بلند کرده تا جایی که منقبض شدن شکم حس بشه و آروم بر میگردیم.من با این نرمش که به صورت یکروز در میون انجام میدادم در عرض 2 هفته شکمم که زشت و آویزون شده بود سفت شد و خیلی خوش فرم تر.تاکید میکنم خیییییییییییییییییلی خوش فرم تر
*aida* (01 خرداد 1392),banooo58 (12 خرداد 1392),mina1 (28 فروردین 1393),Negar71 (19 مهر 1394),parchami7 (16 آبان 1392),لیلا خانوم (08 شهریور 1392),مملي شيطون (11 خرداد 1392)
3 نوع دراز نشست داریم که میتونه خیلی موثر باشه
1)آب کردن قسمت زیر سینه
دست ها به سمت جلو بگرید(اگه میتونید یه دمبل کوچیک هم بگیرید دستتون) و فقط کتف رو از زمین جدا کنید
2)آب کردن معده:
مثل دراز نشست معمولی ولی یک وجب نهایتا از حالت 1 بالا بیاید
3) آب کردن شکم :
مثل حالت 1 ولی طوری بیاید بالا که سر هم تراز زانو باشه و برگردید پایین
اگر این مورد 3 رو دقت کنید باید کلا دراز و نشست رو به این گونه رفت . چون میرید نصفه فشار به عضله شکم میاد نه کمر
خدایا هیچ وقت نگاهت رو از من نگیر که به نگاه تو خوشنودم
*aida* (01 خرداد 1392),banooo58 (12 خرداد 1392),mina1 (28 فروردین 1393),nafisehjoon (05 تیر 1392),parchami7 (16 آبان 1392),sara.gh (05 خرداد 1392),لیلا خانوم (08 شهریور 1392),مملي شيطون (11 خرداد 1392)
سلام دوستان با اراده و ورزشکارم.من هر روز 2ساعت پیلاتس انجام میدم وتو فرم بدن این ورزش معجزه میکنه
banooo58 (12 خرداد 1392),mina1 (28 فروردین 1393),لیلا خانوم (08 شهریور 1392),مملي شيطون (11 خرداد 1392),مبینا.ب (28 اسفند 1393)
سلام به دوستان من ایروبیک و بدنسازی رو تجربه کردم فهمیدم که ورزشهای گروهی که باموزیک همراه باشه تاثیر بیشتری هم توی روحیه ام هم روی ارادم و هم توی کاهش وزنم داشته
من از شکم بند و شلوارکهای لاغری t.s. هم استفاده کردم عالیه. یکبار از 75 به 62 رسیدم البته با یک رژیم ساده که بیشتر کنترل غذاهام بود نه گرسنگی و سردرد. امیدوارم دوباره بتوووونم بووووووووووووس:72:
*aida* (12 تیر 1392),mina1 (28 فروردین 1393),Parmis (02 مرداد 1392),لیلا خانوم (08 شهریور 1392)
من روزی 200 تا طناب میزنم .خوبیش اینه که تمام ماهیچه های بدن با هم در ارتباطن.ولی بهترین وسیله ورزشی الپتیکال هست.هم بالاتنه رو لاغر میکنه هم پایین مخصوصا گوشتهای پشت کمر ...
mina1 (28 فروردین 1393)
تا الان که 5 کیلو کم کرده ام اصلا شکم و پهلوهام تغییری نکرده اما چند نفر گفتن که رونام لاغر شده
من فکر می کنم به خاطر ورزشم ( پیاده روی) هستش که رونام لاغر شده
ای خدا بازم خودت.......
هوای مارو داشته باش
چند وقت پیش ظرف چند روز ( حدود ده روز) سایز کم شد و لباسای قدیمی مخصوصا شلوارای قدیمی م اندازم شد فکر می کنم واسه دراز نشسته
چون هر روز حداقل 50 تا 80 دراز نشست می زدم
ای خدا بازم خودت.......
هوای مارو داشته باش
mina1 (28 فروردین 1393)