+ این محصول یه فیلم آموزشیه که آموزش دهنده اش یکی از بهترین بدنسازان زن آمریکاییه که شهرتش در برنامه های ورزشی چربی سوزی ، زبانزده .
+ فیلم حاوی سه مرحله ی نیم ساعته است . که شما باید هر مرحله رو 10 روز تکرار کنید . یعنی 10 روز اول مرحله ی اول ، 10 روز دوم مرحله ی دوم و 10 روز سوم مرحله ی سوم . هر مرحله فقط نیم ساعته و شما هم همون نیم ساعت انجام بدین کافیه .
+تمام ورزش ها ساده و کاملا قابل انجام در یک فضای حتی 6 متری هستند! این فیلم محصول کشور آمریکاست . طرفداران زیادی داره . افراد بسیاری انجام دادن و ازش بین 7 تا 9 کیلو کاهش نتیجه گرفتن .
+ این حرکات ورزشی در عین سادگی تو فیلم با نظم خاصی انجام میشه .
+ اصلا نگران زبان فیلم که لاتینه نباشید . همه چیز کاملا از روی تصاویر مشخصه . دو نفر دیگه هم پشت سر مربی ، ورزش ها رو انجام میدن که یکیشون تازه کار و دیگری ورزشکاره . مربی روی حالات بدن اون ها دقیقا براتون توضیح میده بهترین حالت انجام هر حرکت برای افرادی که توان بدنی بالا یا پایین دارن چیه . ولی بازم تاکید میکنم هیچ مشکلی با لاتین حرف زدنش ندارین . چون تصاویر کاملا مشخصن . تمام مدت نیم ساعت این سه نفر ورزش ها رو انجام میدن و کافیه شما دی وی دی رو در تلویزیون یا کامپیوتر به نمایش بذارین و جلوی تلویزیون یا سیستم همزمان با اونا ورزش کنید .
این فیلم ارزشمند فقط 5000 تومان
برای خرید به این صفحه مراجعه کنید: کلیک(دوست دارم به عرض دوستان عزیز برسونم که ما تمام سعیمون تا امروز بر این بوده که در فروشمون هیچ خللی نباشه . چه در بحث اعتماد سازی و چه ارسال به موقع . به عنوان مثال اگر یک روز بخوایم یه روز هم در ارسالمون تاخیر داشته باشیم یا به هر نحوی ارسال بسته ممکن نباشه ، قبلش از طریق همون ایمیلی که فرد در فرم تماس با ما که آدرس رو ارسال میکنه و یا شماره تماسی که برامون گذاشته مراتب رو اطلاع میدیم و بعد اقدام لازم رو انجام میدیم .
به دلیل فروش در تاپیک فوق، این تاپیک فقط به منزله استفاده از سوالات دیگران باقی می ماند.
خیلی از دوستان بهم میگن که چطور اطمینان کنم و اول پول رو واریز کنم ؟ من با اجازه مدیر محترم زیباتن عرض میکنم که ما با زیباتن همکاری مستقیم داریم . ایشون روی اعتماد به ما در فروش خیلی حساسن . حتی به اطلاعات ارسالی های ما هم دسترسی دارن . یعنی اعتماد به ما بخاطر اعتبار زیباتنه .)
برخی از نظرات کاربران:
نظر venoos | نظر دوم venoos
آشنایی بیشتر با زیباتنی ها
پاسخ به رایج ترین سوالات کاربران
اطلاعیه مدیریت سایت