-
کاربر محبوب
رژیم گروهی گام به گام دکتر خضری
سلام ،من رژیم دکتر خضری رو شروع کردم ،گزارشای روزانه رو اینجا میذارم .اگر کسی خواست این رژیم رو بگیره ،بگه تا با هم ادامه بدیم
وزن شروع ۷۳/۶۰۰
میزان کاهش رژیم شماره یک:۱/۷۰۰گرم(۷۱/۹۰۰)
میزان کاهش رژیم شماره دو:۵۰۰ گرم(۷۱/۴۰۰)
۲_وزن پایان رژیم ۳_وزن پایان رژیم ۴_وزن پایان رژیم ۵_وزن پایان رژیم تثبیت_
ویرایش توسط افسون11 : 17 اسفند 1399 در ساعت 09:49
تا وقتی یه انگیزه محکم واسه لاغری نباشه ،دست کشیدن از خوردن و لذتی که داره غیر ممکنه ،انگیزه منسلامتیمه ،فقط سلامتی😍
-
-
11 اسفند 1399 09:51
# ADS
تبلیغات در مدار
-
کاربر محبوب
-
-
کاربر محبوب
. گزارش روز دوم
ناشتا :۲لیوان آب و دانه چیا+تخم شربتی + ابلیمو+ عسل+۱عدد سیر
صبحانه :۱تخم مرغ آبپز
م و ۴لیوان دمنوش+۲خرما
ناهار:یه بند انگشت گوشت قرمز از غذا +ته ران مرغ+۱گوجه
م و :۲لیوان دمنوش+ ۲خرما
م و :۱گوجه+۱خیار
شام گوشت قرمز آبپز اندازه نصف کف دست+۲گوجه
قبل خواب ۱لیوان شیر دارچین+۱خرما
ورزش:۱ساعت پیاده روی ملایم+۴۰ دقیقه پیاده روی ملایم
مکمل آهن√ +بیوتین√ +،زینک√ + ویتامین سی√+یدوفولیک √+کلسیم √+ نوتروb√
۱۱لیوان آب
۶لیوان دمنوش
کاهش :۵۰۰ گرم
تا وقتی یه انگیزه محکم واسه لاغری نباشه ،دست کشیدن از خوردن و لذتی که داره غیر ممکنه ،انگیزه منسلامتیمه ،فقط سلامتی😍
-
-
کاربر محبوب
-
-
کاربر محبوب
خوب رژیم شماره ۱من تموم شد و تنها کاری که من خارج از رژیم انجام دادم ،خوردن دانه چیا و تخم شربتی به صورت ناشتا بود ،که من برای معده م و مشکل یبوست استفاده میکردم و برام ضروری بود ،روز دوم هم یه بند انگشت کرفس خام خوردم که اصلا بعید میدونم تقلب به حساب بیاد
نتیجه برام عالی بود ۱/۷۰۰ کاهش تو ۳روز ،در صورتی که قبلش هم رژیم بودم و کاهش وزنم کاذب نیست ومثلا بگم بخاطر تغییر ناگهانی سبک خوردن و پرخوری قبلش اینهمه کاهش داشتم
به هر حال خیلی خوشحالم ،و از امروز رژیم دوم رو شروع میکنم
-
-
کاربر محبوب
-
-
کاربر محبوب
. گزارش روز پنجمناشتا :۲لیوان آب و دانه چیا+تخم شربتی + ابلیمو+ عسل+۱عدد سیر ✔صبحانه :سه چهارم یک سیب بزرگ (۱۵۰گرم)م و۲لیوان دمنوش + ۲خرماناهار:سرِران مرغ آبپزم و :۲لیوان دمنوش +۲خرمام و:۷۰ گرم جگرم و :کُنار(معادل ۱۰۰ گرم سیب)+۴ تا گوجه کوچیکشام ساعت ۷ :۱تخم مرغ آبپز+۱سیب ۱۰۰ گرمیقبل خواب ۱لیوان شیر دارچین+۱خرماورزش:نیم ساعت پیاده روی+۴۵ دقیقه پیاده رویمکمل: آهن💊ویتامین سی💊+یدوفولیک💊 + زینک💊+کلسیم💊لیوان آب۹لیوان دمنوش۴کاهش:۱۰۰گرم فکر میکنم باید مصرف پروتئین رو به ۳وعده افزایش بدم و مصرف سبزیجاتم رو بیازم پایین ،اگرچه ۱۰۰ گرم کاهش هم کم نیست و راضی ام
ویرایش توسط افسون11 : 15 اسفند 1399 در ساعت 10:29
-
-
کاربر محبوب
. گزارش روز ششم
ناشتا :۲لیوان آب و دانه چیا+تخم شربتی + ابلیمو+ عسل
صبحانه:۳لیوان دمنوش + ۲خرما
م و :یک تخم مرغ
ناهار:مرغ آبپز با ۳برگ کاهو
م و :۲لیوان دمنوش +۲خرما
م و:۱سیب
شام ساعت ۸/۵:ماهی آبپز+کاهو
م و :۱لیوان دمنوش+۱فنجان ماست و ۱خرما
ورزش:نتونستم ورزش کنم
مکمل: آهن +ویتامین سی+یدوفولیک+ بیوتین + زینک+کلسیم+مولتی+نوتروبی+د ۳
لیوان آب۱۱
لیوان دمنوش ۶
کاهش: نداشتم ،۲۰۰ گرم هم افزایش داشم،برگشتم به ۷۱/۷۰۰
ویرایش توسط افسون11 : 16 اسفند 1399 در ساعت 08:44
-
-
کاربر محبوب
-
-
کاربر محبوب
رژیم شماره ۲هم تمومشد و من ۵۰۰ گرم کاهش داشتم که برای ۴ روزِ یه رژیم پروتئینی به ظاهر کمه ولی از نظر من چندان اهمیتی نداره .لذت پایبندی به رژیم و البته کاهش سایزی که حسابی سوپرایزم کرده اونقدر هست که درگیر وزن نشم
در کل تو ۷روز اول این رژیم ۲/۲۰۰گرم کاهش داشتم،گرسنه نموندم ،اوضاع معده م روبراهه،از نظر ویتامین و اهن ،نذاشتم بدنم ضعیف شه و همه ی اینا برای من نشونه های خوبیه برای ادامه مسیر ،خوب پنج روز رژیم مهیج با یه کف دست نون پیش رو دارم
ویرایش توسط افسون11 : 17 اسفند 1399 در ساعت 09:47
-