-
کاربر سایت
-
7 کاربر، ارسال sana90 را لایک کرده اند:
foroozan90 (03 شهریور 1393),man (12 مرداد 1393),minaa (06 مرداد 1393),nassim (10 مرداد 1393),shimai (12 مرداد 1393),نیلو (05 مرداد 1393),الینا1 (12 مرداد 1393)
-
05 مرداد 1393 02:52
# ADS
تبلیغات در مدار
-
کاربر تازه وارد
سلام من هستم البته از بعداز تعطیلات عید فطر
-
2 کاربر، ارسال ستیلا را لایک کرده اند:
minaa (06 مرداد 1393),الینا1 (12 مرداد 1393)
-
کاربر سایت

نوشته اصلی توسط
ستیلا
سلام من هستم البته از بعداز تعطیلات عید فطر
خوش اومدی عزیزم باهم میترکونیم
-
2 کاربر، ارسال sana90 را لایک کرده اند:
minaa (06 مرداد 1393),الینا1 (12 مرداد 1393)
-
کاربر سایت
سلام منم هستم ولی بعداز تعطیلات فکر کنم اینطوری بهتر باشه
همه چیزهای از دست رفته یک روز برمیگردند اما درست وقتی که یاد میگیریم چطور بدونه انها زندگی کنیم
-
کاربر زیر پست minaa را لایک کرده است:
-
کاربر فعال
سلام منم هستم .فقط نمیدونم چه رژیمیه.البته من خیلی احتیاج به وزن کم کردن ندارم ولی میخوام همراه باشم
میشه لطفا بگین رژیم چطوریه
من میتونم در عین سلامتی و نشاط مانکن بشم البته با ورزش تا بدنم رو فرم باشه.
من به هدفم میرسم به امید خدا
-
کاربر زیر پست Rozi 52 را لایک کرده است:
-
کاربر سایت

نوشته اصلی توسط
Rozi 52
سلام منم هستم .فقط نمیدونم چه رژیمیه.البته من خیلی احتیاج به وزن کم کردن ندارم ولی میخوام همراه باشم
میشه لطفا بگین رژیم چطوریه
عزیزم این رژیم لینکش رو براتون گذاشتم لاغری 10-12 کیلو در ماه هست بیشتر بر پایه پروتین و بالا بردن متابولیسم هست می تونی کامل مطالعه کنیش خوشجال میشیم با ما همراه بشی
دوستان عزیزم از شنبه شروع میکنیم واسه تشویق وزن اولیه تون رو اغلام کنین این چند روز رو معمولی غذا بخورین اما پرخوری نکنین تا متابولیسم بدنتون به حالت اصلی برگرده اماده رژیم گرفتن بشیم:cancan:
-
-
کاربر فعال

نوشته اصلی توسط
sana90
عزیزم این رژیم لینکش رو براتون گذاشتم لاغری 10-12 کیلو در ماه هست بیشتر بر پایه پروتین و بالا بردن متابولیسم هست می تونی کامل مطالعه کنیش خوشجال میشیم با ما همراه بشی
دوستان عزیزم از شنبه شروع میکنیم واسه تشویق وزن اولیه تون رو اغلام کنین این چند روز رو معمولی غذا بخورین اما پرخوری نکنین تا متابولیسم بدنتون به حالت اصلی برگرده اماده رژیم گرفتن بشیم:cancan:
سلام سنا جون.کسی تا حالا بااین رژیم 10 کیلو در ماه کم کرده!!!!!!
من با شما همراه میشم یا با این رژیم یا یه چیز دیگه
وزن امروزم: 69.500 البته پری هستم
از فردا به امید خدا شروع میکنم
من میتونم در عین سلامتی و نشاط مانکن بشم البته با ورزش تا بدنم رو فرم باشه.
من به هدفم میرسم به امید خدا
-
-
کاربر سایت
نمایش
سلام من از فردا شروع میکنم وزنمم فردا اعلام میکنم ورزشم 1 ساعت ایروبیک و 45 مین پیادهروی چرا اینجا خبری نیست
- - - Updated - - -
چرا کسی نیست دوست جونام کجایییییییییییی پس
همه چیزهای از دست رفته یک روز برمیگردند اما درست وقتی که یاد میگیریم چطور بدونه انها زندگی کنیم
-
-
کاربر تازه وارد
سلام منم هستم.ایشالا از شنبه صبح شروع می کنم
-
-
کاربر سایت

نوشته اصلی توسط
minaa
نمایش
سلام من از فردا شروع میکنم وزنمم فردا اعلام میکنم ورزشم 1 ساعت ایروبیک و 45 مین پیادهروی چرا اینجا خبری نیست
- - - Updated - - -
چرا کسی نیست دوست جونام کجایییییییییییی پس

خوش اومدی دوست جووون ما خودمونو اماده شروع رژیم میکردیم:91: جات خالی این چند روز حسابی از خجالت شکمم در اومدم اینقد که هله هوله خوردم:cheesecakesmile1:
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Rozi 52
سلام سنا جون.کسی تا حالا بااین رژیم 10 کیلو در ماه کم کرده!!!!!!
من با شما همراه میشم یا با این رژیم یا یه چیز دیگه
وزن امروزم: 69.500 البته پری هستم
از فردا به امید خدا شروع میکنم
عزیزم تو همون لینک که واست گذاشتم بچه ها کاهش وزن هاشون رو گذاشتم کلا رژیم های بر پایه پروتین کاهش وزن خوبی داره مثل بعضی رژیم های سفت و سخت زودم بر نمیگرده 
- - - Updated - - -
دوست جووونا من وزن شروعم 70 هست ایشالا میخوام سفت و سخت شروع کنم چون باید تا یه ماه دیگه کلی کم کنم تشویقم کنین:cheerleader3:
- - - Updated - - -
بچه ها گزارش هم یادتون نره
-