آشنایی بیشتر با زیباتنی ها
پاسخ به رایج ترین سوالات کاربران
اطلاعیه مدیریت سایت
آشنایی بیشتر با زیباتنی ها
پاسخ به رایج ترین سوالات کاربران
اطلاعیه مدیریت سایت
ویرایش توسط باربی اینده : 09 مهر 1394 در ساعت 02:30
رسیدن به سایز 36,38 تا اسفند 94
ajoo (07 مهر 1394),always (12 مهر 1394),amin.a (22 مهر 1394),bratz (07 مهر 1394),mahbobe (23 آذر 1394),Mahsi-n (26 مهر 1394),sajede.a (28 آذر 1394),somayeh6139 (16 آذر 1394),یاقوت (15 دی 1394),گلی خانومی (12 مهر 1394), Zenith (17 آذر 1394),باربی اینده (13 مهر 1394),خوشبختی (25 مهر 1394),سیده مرضیه (11 مهر 1394)
سلام
منم چند روزه كه دارم اتكينز رو مطالعه مي كنم كه خوب دركش كنم. ميخوام امتحانش كنم. از امروزم شروع كردم.
Naffas (09 مهر 1394)
اتکینز گزینه ی خیلی خوب واسه کاهش وزن هست.من که خیلی راضی بودم ازشو امیدوارم شما هم موفق باشین![]()
Naffas (09 مهر 1394)
سلام میوه و دینه برن میشه خورد تو فاز1 اتکینز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
- - - Updated - - -
سلام عزیزمممممم
افریـــــــــــن
من دوماهه 17 تا کم کردم با اتکینز
اصلا حس نمیکردم که رژیم هستممم
بگو چییا میخوری که اگه مشکلی بود بچه ها بهت بگن
- - - Updated - - -
سلام عزیزمممم
میوه؟
نه فدات شم
میوه نیست اصلا توو فاز یک
رسیدن به سایز 36,38 تا اسفند 94
Naffas (09 مهر 1394)
مهرگان جون من ديشب ديروقت بود كه تصميم گرفتم از امروز اتكينز رو شروع كنم. بخاطر همين بدون آمادگي شروع كردم امروز 4 تا تخم مرغ آب پز با خودم آوردم سر كار و تا الان كه ساعت 5.30 هست چيز ديگه اي نتونستم بخورم. تصميم دارم واسه شام تن ماهي بخورم با يكمي كاهو. اطلاعاتم درمورد اتكينز كامل نيست ولي مطالعه م همچنان ادامه داره. تو چند روز آينده بهتر ياد ميگيرم كه ميزان كربوهيدرات ها رو درست محاسبه كنم. اونوقت بهتر ميدونم كه چه غذاهايي واسه خودم بپزم. دوست خوبم توهم اگر راهنماييم كني ممنون ميشم
- - - Updated - - -
يه سوال اتكينزي ديگه:
تو قسمت غذاهاي اتكينزي زيباتن كه سر زدم بيشتر غذاها مناسب فازهاي بعدي هست كه كربو اضافه ميشه. ميشه چندتا دستور قضايي مخصوص فاز يك كه كربو حداقل و نزديك به صفر هست بذاريد.
Naffas (09 مهر 1394)
سلام دوستان
منم هستم
وزن شروع رو روز شنبه اعلام میکنم
سلام
منم خیلی دوست دارم طبق اتکینز پیش برم ولی اصن ازش سر در نمیارم متاسفااااانه![]()
سلام زهرا جان
اتکینز تنوع غذایی خیلییییییییییی داره...4 تا تخم مرغ از صبح تا عصر خوبه ولی میتونستی با خودت یه خیارو حدود 10.20 تا زیتون و یه عالمهه کاهو ببری...من خودم زمانیکه اتکینز بودم اون برگه های بزرگ کاهو رو لاش کمی تخم مرغ ابپز سفت و یه لایه نازک خیار شور و یکمی پنیر خامه ای میذاشتم و حدود 4,5 تا ساندویج این مدلی درست میکردم و میبردم...با تخم مرغ خالی حال ادم یه جوری میشه
فدات شم نیازی نیست غذایی که درست میکنی کالریش خیلی کم باشه
من خودم عاشق گوشت چرخ کرده سرخ شده با ادویه و قارچ هستم..خاموشش میکنم دو ق خامه هم میریزم روش و بعضی وقتا هم پنیر پیتزا میریزم روش
یا سینه و جیگر رو خورد میکنم با فلفل و اسفناج خورد شده قاطی میکنم قسمت قسمت میکنم مثلا حدود 10 وعده..میذارم فریزر هر وقت توو روزای اتکینزی گرسنه شدم میخورم
یا میتونی کوکو سبزی درست کنی ...
توی فاز 1 تا 20 کرب میتونی بخوری...کربت رو خیلی پایین نیار که بدنت اذیت بشه
- - - Updated - - -
سلاامممممم...خوش اومدی عزیزمممممم
منم خودم از شنبه شروع میکنم
اگر میخوای روزای اول اتکینز کمتر اذیت بشی از فردا سعی کن مصرف نون و برنجت رو خیلییییییی کم کنی..
- - - Updated - - -
سلام عزیزمممممممم...اتکینز خیلی راحته ...به شما یه لیست میده میگه فقط برای 14 روز اینا رو بخور نه چیز دیگه ای...
طی 14 روز که فاز اول هستش شما میتونی این مواد رو بخوری:
انواع گوشت
تن ماهی
کاهو و انواع سبزی ها
پنیر خامه ای
پنیر پیتزا
زیتون
ادویه البته نمک خیلی کم
خیار یا خیار شور روزی یه عدد
روغن و کره
تخم مرغ
خامه