خدایا به امید تو
از وقتی که یادم میاد داشتم رژیم میگرفتم.
اما جدی ترین رژیمم رو سال 88 گرفتم که وزنم 84 کیلو بود و تونستم وزنم رو به 71 برسونم.
از وزن 71 به بعد رژیم جدی رو ول کردم و فقط سعی میکردم که رعایت کنم.
اما گاهی اوقات وزنم اضاف میشد و گاهی کنترلش میکردم و کم میشد اما از 71 پایینتر نرفت.
تا اینکه چند وقت پیش دوباره رسید به 80 و اینبار رژیم کانادایی رو امتحان کردم.
خیلی سخت بود اما بخاطر اینکه فقط دو هفته بود، تحمل کردم اما ورزش نداشتم ولی تونستم 6 کیلو کم کنم.
ولی.... باز دیدم دارم اضاف میکنم و اینجا بود که دیگه نا امید شدم.
گاهی اوقات که به این همه رژیم و بی نتیجه بودنش فکر میکردم گریه ام میگرفت.
هر روز توی سایت ها میگشتم واسه پیدا کردن یه راه خوب و وزنم هم رسید به 77
تا اینکه....... اینجا رو پیدا کردم. از بودن با شما خیلی خوشحالم.
همه بچه های زیباتن فوق العاده هستن.
مرسی از این همه حمایت.
نام کاربری:
تاریخ
1393/8/1
1393/9/1 1393/10/1 1393/11/1 1393/12/1
1394/1/1
میزان تغییرات طی5ماه
معدل پایانی آبان ماه: 84% وزن 76
74.200
74.200
73.400
73
73
معدل پایانی آذر ماه: 88% دوربازو 36
34
33
32
32
32
معدل پایانی دی ماه: 86% دورسینه
103
102
100
98
98
98
معدل پایانی بهمن ماه: 75% دورکمر
91
89
85
83
82
82
معدل پایانی اسفندماه : 70% دور باسن
110
108.5
108
106
106
106
هدف کاربر:(تثبیت یا کاهش
وزن لطفا قید کنید)
دورشکم
(درقسمت ناف)
101
100
98
96
96
96
توضیحات:(این قسمت توسط
خودم پر میشه)
دور ران
68
66
63
62
60
59
نام کاربر: aghilehosseini ثبت نام دوره جدید رژیم پل مکنا - آبان
ماه 93هدف کاربر از رژیم: کاهش وزن ثبت نام دوره جدید رژیم پل مکنا - آبان
ماه 93
دوشنبه 93/10/1 معدل موفقیت امروز من : دوشنبه 93/10/15 معدل موفقیت امروز من : امروز خیلی آرام و آگاهانه غذا خوردم امروز خیلی آرام و آگاهانه غذا خوردم فقط وقتی واقعا گرسنه بودم غذا خوردم فقط وقتی واقعا گرسنه بودم غذا خوردم به محض احساس سیری دست از غذا کشیدم به محض احساس سیری دست از غذا کشیدم امروز ورزش کردم دقیقه: درصد: امروز ورزش کردم دقیقه: درصد: سه شنبه 93/10/2 معدل موفقیت امروز من : سه شنبه 93/10/16 معدل موفقیت امروز من : امروز خیلی آرام و آگاهانه غذا خوردم امروز خیلی آرام و آگاهانه غذا خوردم فقط وقتی واقعا گرسنه بودم غذا خوردم فقط وقتی واقعا گرسنه بودم غذا خوردم به محض احساس سیری دست از غذا کشیدم به محض احساس سیری دست از غذا کشیدم امروز ورزش کردم دقیقه: درصد: امروز ورزش کردم دقیقه: 0 درصد: چهار شنبه 93/10/3 معدل موفقیت امروز من : چهارشنبه 93/10/17 معدل موفقیت امروز من : امروز خیلی آرام و آگاهانه غذا خوردم امروز خیلی آرام و آگاهانه غذا خوردم فقط وقتی واقعا گرسنه بودم غذا خوردم فقط وقتی واقعا گرسنه بودم غذا خوردم به محض احساس سیری دست از غذا کشیدم به محض احساس سیری دست از غذا کشیدم امروز ورزش کردم دقیقه: درصد: امروز ورزش کردم دقیقه: درصد: پنج شنبه 93/10/4 معدل موفقیت امروز من : پنجشنبه 93/10/18 معدل موفقیت امروز من : امروز خیلی آرام و آگاهانه غذا خوردم امروز خیلی آرام و آگاهانه غذا خوردم فقط وقتی واقعا گرسنه بودم غذا خوردم فقط وقتی واقعا گرسنه بودم غذا خوردم به محض احساس سیری دست از غذا کشیدم به محض احساس سیری دست از غذا کشیدم امروز ورزش کردم دقیقه: درصد: امروز ورزش کردم دقیقه:0 درصد: 0 جمعه 93/10/5 معدل موفقیت امروز من : جمعه 93/10/19 معدل موفقیت امروز من : امروز خیلی آرام و آگاهانه غذا خوردم امروز خیلی آرام و آگاهانه غذا خوردم فقط وقتی واقعا گرسنه بودم غذا خوردم فقط وقتی واقعا گرسنه بودم غذا خوردم به محض احساس سیری دست از غذا کشیدم به محض احساس سیری دست از غذا کشیدم امروز ورزش کردم دقیقه: درصد: امروز ورزش کردم دقیقه: 0 درصد: شنبه 93/10/6 معدل موفقیت امروز من : شنبه 93/10/20 معدل موفقیت امروز من : امروز خیلی آرام و آگاهانه غذا خوردم امروز خیلی آرام و آگاهانه غذا خوردم فقط وقتی واقعا گرسنه بودم غذا خوردم فقط وقتی واقعا گرسنه بودم غذا خوردم به محض احساس سیری دست از غذا کشیدم به محض احساس سیری دست از غذا کشیدم امروز ورزش کردم دقیقه: درصد: امروز ورزش کردم دقیقه: درصد: یک شنبه 93/10/7 معدل موفقیت امروز من : یکشنبه 93/10/21 معدل موفقیت امروز من : امروز خیلی آرام و آگاهانه غذا خوردم امروز خیلی آرام و آگاهانه غذا خوردم فقط وقتی واقعا گرسنه بودم غذا خوردم فقط وقتی واقعا گرسنه بودم غذا خوردم به محض احساس سیری دست از غذا کشیدم به محض احساس سیری دست از غذا کشیدم امروز ورزش کردم دقیقه: درصد: امروز ورزش کردم دقیقه: 0 درصد: دوشنبه 93/10/8 معدل موفقیت امروز من : دوشنبه 93/10/22 معدل موفقیت امروز من : امروز خیلی آرام و آگاهانه غذا خوردم امروز خیلی آرام و آگاهانه غذا خوردم فقط وقتی واقعا گرسنه بودم غذا خوردم فقط وقتی واقعا گرسنه بودم غذا خوردم به محض احساس سیری دست از غذا کشیدم به محض احساس سیری دست از غذا کشیدم امروز ورزش کردم دقیقه: درصد: امروز ورزش کردم دقیقه: درصد: سه شنبه93/10/9 معدل موفقیت امروز من : سه شنبه 93/10/23 معدل موفقیت امروز من : امروز خیلی آرام و آگاهانه غذا خوردم امروز خیلی آرام و آگاهانه غذا خوردم فقط وقتی واقعا گرسنه بودم غذا خوردم فقط وقتی واقعا گرسنه بودم غذا خوردم به محض احساس سیری دست از غذا کشیدم به محض احساس سیری دست از غذا کشیدم امروز ورزش کردم دقیقه: درصد: امروز ورزش کردم دقیقه: درصد: چهار شنبه 93/10/10 معدل موفقیت امروز من : چهار شنبه 93/10/24 معدل موفقیت امروز من : امروز خیلی آرام و آگاهانه غذا خوردم امروز خیلی آرام و آگاهانه غذا خوردم فقط وقتی واقعا گرسنه بودم غذا خوردم فقط وقتی واقعا گرسنه بودم غذا خوردم به محض احساس سیری دست از غذا کشیدم به محض احساس سیری دست از غذا کشیدم امروز ورزش کردم دقیقه: درصد: امروز ورزش کردم دقیقه: درصد: پنجشنبه 93/10/11 معدل موفقیت امروز من : پنج شنبه 93/10/25 معدل موفقیت امروز من : امروز خیلی آرام و آگاهانه غذا خوردم امروز خیلی آرام و آگاهانه غذا خوردم فقط وقتی واقعا گرسنه بودم غذا خوردم فقط وقتی واقعا گرسنه بودم غذا خوردم به محض احساس سیری دست از غذا کشیدم به محض احساس سیری دست از غذا کشیدم امروز ورزش کردم دقیقه: درصد: امروز ورزش کردم دقیقه: درصد: جمعه 93/10/12 معدل موفقیت امروز من : جمعه 93/10/26 معدل موفقیت امروز من : امروز خیلی آرام و آگاهانه غذا خوردم امروز خیلی آرام و آگاهانه غذا خوردم فقط وقتی واقعا گرسنه بودم غذا خوردم فقط وقتی واقعا گرسنه بودم غذا خوردم به محض احساس سیری دست از غذا کشیدم به محض احساس سیری دست از غذا کشیدم امروز ورزش کردم دقیقه: درصد: امروز ورزش کردم دقیقه: 0 درصد: شنبه 93/10/13 معدل موفقیت امروز من: شنبه 93/10/27 معدل موفقیت امروز من : امروز خیلی آرام و آگاهانه غذا خوردم امروز خیلی آرام و آگاهانه غذا خوردم فقط وقتی واقعا گرسنه بودم غذا خوردم فقط وقتی واقعا گرسنه بودم غذا خوردم به محض احساس سیری دست از غذا کشیدم به محض احساس سیری دست از غذا کشیدم امروز ورزش کردم دقیقه: درصد: امروز ورزش کردم دقیقه: درصد: یکشنبه 93/10/14 معدل موفقیت امروز من: یکشنبه 93/10/28 معدل موفقیت امروز من : امروز خیلی آرام و آگاهانه غذا خوردم امروز خیلی آرام و آگاهانه غذا خوردم فقط وقتی واقعا گرسنه بودم غذا خوردم فقط وقتی واقعا گرسنه بودم غذا خوردم به محض احساس سیری دست از غذا کشیدم به محض احساس سیری دست از غذا کشیدم امروز ورزش کردم دقیقه: درصد: امروز ورزش کردم دقیقه: درصد: معدل دو هفته اول آبان ماه: وزن پایان دو هفته اول آبان: معدل دو هفته آخر آبان ماه: وزن پایان دو هفته آخر آبان: معدل کل ماه بدون درنظر گرفتن دو روز آخر
(29 و 30 آبان):در جدول روبرو وارد کنیدمعدل: وزن شروع و پایان ماه بدون در نظر گرفتن دو روز آخر
(29و 30 آبان):در جدول روبرو وارد کنیدشروع :
پایان:
آشنایی بیشتر با زیباتنی ها
پاسخ به رایج ترین سوالات کاربران
اطلاعیه مدیریت سایت