بچه ها یه راست میرم سر اصل مطلب. بزارین یه صحنه ای رو براتون مجسم کنم:
روز سیزده بدره و شما رفتین گردش و صفا سیتی! یه چشم که میگردونین اشک تو چشمتون حلقه میزنه آمپر اعصابتون میزنه بالا! چرا؟؟!! یه عده آدم نادون اومدن این جا تفریحشون رو کردن کیفشون رو بردن آخر سر هم به جای این که بگن خدایا شکرت به خاطر این همه زیبایی راه براه آشغال ریختن! :brodkavelarg::boredsmiley:
سخن کوتاه بیان این جا به هم قول بدیم اگه جایی رفتیم اول این که یه پلاستیک زباله بزرگ ببریم برا آشغال هامون و اگر هم کسی خواست آشغال بریزه از دوست و آشنا و فامیل نذاریم
دو این که دو سه نفر یا با دخترعمو پسر عموهای باحال یا دختر خاله پسر خاله های خفن! یا با خاله دایی عمو های پایه!یا حتی یه نفری با یه تیکه چوب بلند یا با دستکش آشغالای دور و برمون رو جمع کنیم و به داشتن خودمون افتخار کنیم!
این جا هم اعلام کنیم تا یادمون باشه چه سیزده بدر چه روزای دیگه ما علاقه مون رو به طبیعت نشون میدیم و از آدم های نادون که فکر میکنن کوچه خیابون و دشت و دمن سطل آشغاله بیزاری میجوییم!!!
من خودم رفته بودم کنار دریا هرچی بطری و پلاستیک و آشغال بود در حد توانم جمع کردم . بعد دیدم مامانم هم شروع کرد به جمع کردن بقیه هم به همچنین!!من و تو و همه شروع کنیم به خدا جا میفته. باور کنید کسی به چشم زباله جمع کن بهتون نگاه نمیکنه اونایی که فهمیده ترن باهاتون همراه میشن اونایی هم که کلاس کاذب!!! دارن بذارین همچنان باکلاس باقی بمانند!!!!
تو رو خدا نگاه کنین حیف نیست؟؟؟؟؟
آفرین به شما :
بچه های گل و بلبل لطفا اگر امکان داره عکس های خودتون رو این جا بذارین یا اگر هم امکانش نبود این جا اعلام کنید روز سیزده بدر یا هر روز دیگه ای توی کل سال. زباله های اطرافتون رو جمع کردین تا هم خودتون به ارزش کار بزرگی که کردین بیش تر واقف بشین هم ما به داشتن دوستای گلی مثل شما بیش تر افتخار کنیم.
"با سپاس"
دوستان گرانقدری که به ما پیوستن :
WinterGirl
topol
گل نیلوفر
Rozi 52
hossein1363
paniz93
Persephone
نیلو
**ARMIN**
پریسیما
mahrokh
ویولت
rara
نرگس مامان
محبوبه (ایشون دختر عمومه عضو زیباتن هم نیست اما بهش گفتم گفت اسم من رو هم وارد کن!)
neda71
مبینا.ب
مملی شیطون
مهربان1389
aidaazari و همسر گرامیشان
scarlet
آشنایی بیشتر با زیباتنی ها
پاسخ به رایج ترین سوالات کاربران
اطلاعیه مدیریت سایت