ژان جسكون، متخصص تغذيه ديگري است كه در اين باره به ديلي ميل ميگويد: «اگر يك وعده از رژيم غذاييتان را به مصرف قارچ اختصاص دهيد اين موضوع باعث ميشود كه در وعده بعدي غذاهايي با كالري كمتر مصرف كنيد و به اين ترتيب مجموع كالريهاي دريافتي بدنتان كمتر ميشود چون قارچ ارزش غذايي بالايي دارد و با داشتن فيبر و پروتئين احساس سيري شما را افزايش ميدهد. علاوه بر اين فيبر موجود در قارچ عملكرد رودهها را بهبود ميبخشد و سبب ميشود از غذايي كه ميخوريد رضايت بيشتري داشته باشيد. در نتيجه زود گرسنه نميشويد و به مصرف ميانوعدههاي كمارزش ميل و رغبتي نداريد.»بهگفته متخصصان تغذيه مصرف قارچ نهتنها به كاهش وزن شما كمك ميكند بلكه سبب ميشود مواد مغذي بيشتري به بدنتان برسد. اين نكتهاي است كه چهرههايي مانند جوليا رابرتز روي آن تاكيد ميكنند و براي حفظ تناسب اندامشان از اين ماده مغذي غافل نميشوند. رازي وجود دارد كه بهتر است شما هم در اينجا از آن مطلع شويد، درواقع چربيهاي ذخيره شده در كمر آخرين بخشي هستند كه تحت تاثير رژيمهاي لاغري قرار ميگيرند. از اين رو سوزاندن چربيهاي اين قسمت از بدن دشوارتر است اما قارچ در چربيسوزي اين قسمت از بدن تاثير دارد.
آشنایی بیشتر با زیباتنی ها
پاسخ به رایج ترین سوالات کاربران
اطلاعیه مدیریت سایت