شما در حال مشاهده سایت در حالت ریسپانسیو(سازگار با موبایل و تبلت) هستید. در صورت تمایل به مشاهده سایت با نسخه اصلی "ایـنـجـا" کلیک کنید.
خانه پورتال زیباتن محاسبه گرها آپلود عکس فروشگاه تماس با ما تبلیغات
X تردمیل
X فروشگاه محصولات ورزشی
برای پیوستن به کانال زیباتن در تلگرام، اینجا کلیک نمایید
عکس تاپیک

طرز تهیه سالاد بادمجان و کدو رژیمی در منزل

سالاد رژیمی
برای مشاهده کلیک کنید
عکس تاپیک

بند انداختن صورت بهتر است و یا شیو کردن ؟!

اصلاح صورت
برای مشاهده کلیک کنید
عکس تاپیک

مدل های مانتوی مد سال 95

مدل مانتو
برای مشاهده کلیک کنید
عکس تاپیک

زیبا کردن موها و تقویت آنها با استفاده از مواد غذایی

زیباکردن مو
برای مشاهده کلیک کنید
 
صفحه 1 از 7 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 63
  1. #1
    Zenith آواتار ها
    مدیر کل سایت

    گروه وزنی
    گروه وزنی

    برای آشنایی بیشتر با من اینجا کلیک کنید

    تاریخ عضویت
    October 2012
    عنوان کاربر
    مدير کل سایت
    نوشته ها
    5,170
    میانگین پست در روز
    3.11
    وزن شروع
    64
    وزن فعلی
    52
    جنسیت
    خانم
    حالت من
    Mashghool
    وبلاگ زیباتنی من
    4

    خواص تخم کتان در کاهش وزن و...

    تخم کتان یکی از موادی است که بسیاری از افرادیکه به دنبال کاهش وزن هستند از آن استفاده میکنند. در این مقاله با خواص مختلف آن آشنا خواهید شد:
    دانه‌هایی ریز با فوایدی بزرگ!





    افزودن دانه‌های تخم کتان به رژیم غذایی روزانه سبب افزایش سلامتی قلب و سلامت سیستم گوارش می‌شود، از طرفی این دانه‌ها سبب کنترل وزن شده و پیشگیری‌کننده از سرطان نیز می‌باشند.


    تحقیقات اخیر حاکی از آن است که دانه‌های تخم کتان سبب کاهش کلسترول، تثبیت قند خون، جلوگیری از پوکی استخوان، کمک به کاهش وزن، افزایش سلامت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از سرطان می‌شوند.

    چگونگی مصرف تخم کتان


    بهتر است دانه‌های تخم کتان را خریداری کرده و خود آن را در منزل آسیاب نمایید. از آنجایی که تخم کتان یک دانه روغنی است، خرید تخم کتانی که قبلاً آسیاب شده، ممکن است گذشت زمان سبب اکسیده شدن آن گردد، در حالی که شما می‌توانید دانه‌های تخم کتان را خریداری کرده و به هنگام مصرف و به میزان نیاز خود، آن را با آسیاب برقی در منزل آسیاب نمایید و به شکل پودر درآورید و مصرف کنید. دانه‌های تخم کتان می‌توانند بیش از یک سال قابل مصرف باشند.
    بهتر است پودر تخم کتان را در دمای اتاق نگهداری کنید. میزان مصرف تخم کتان برای افراد سالم و بزرگ‌سال که در مصرف آن محدودیتی ندارند، یک قاشق سوپ‌خوری در روز می‌باشد.
    محققان اظهار می‌دارند مردانی که در معرض خطر ابتلا به سرطان پروستات می‌باشند، باید از مصرف تخم کتان اجتناب نمایند

    برای افراد جوان تر، بیشتر از یک قاشق چای‌خوری در روز توصیه نمی‌گردد. از آنجایی که تخم کتان حاوی فیبر بالایی می‌باشد، برای وارد کردن آن در رژیم غذایی خود از میزان کم شروع کنید و به تدریج آن را افزایش دهید. یک قاشق سوپ‌خوری تخم کتان حاوی 36 کیلوکالری و یک قاشق سوپ‌خوری از تخم کتان آسیاب شده حاوی 50 کیلوکالری انرژی می‌باشد.
    از آنجایی که دانه‌های تخم کتان طعم و مزه سبک و ملایمی دارند، می‌توانید به چندین روش آن را در رژیم غذایی روزانه خود وارد نموده و مصرف کنید.

    فواید تخم کتان


    * تخم کتان می‌تواند سبب کاهش کلسترول خون و همچنین پایین آمدن قند خون گردد. فیبر محلول موجود در تخم کتان می‌تواند سبب کاهش کلسترول گردد و از افزایش پلاک در خون جلوگیری کند و در نتیجه از تنگ شدن دیواره عروق خونی که می‌تواند منجر به افزایش فشار خون و در نهایت سکته و حملات قلبی گردد، جلوگیری و پیشگیری نماید. فیبر موجود در تخم کتان همچنین می‌تواند از افزایش قند خون در بیماران دیابتی جلوگیری کند.
    * تخم کتان از پوکی استخوان و تحلیل رفتن بافت استخوانی جلوگیری می‌کند. تحقیقاتی که بر روی موش‌های آزمایشگاهی انجام شد، حاکی از به تأخیر افتادن تحلیل استخوانی در موش‌های آزمایشگاهی بود که با تخم کتان تغذیه شده بودند و این امر به سبب وجود اسیدهای چرب امگا-3 موجود در تخم کتان می‌باشد.

    * تخم کتان برای افرادی که تمایل به کاهش وزن و کنترل وزن دارند بسیار مناسب می‌باشد. خوردن تخم کتان 30 دقیقه قبل از خوردن وعده غذایی سبب پر شدن معده و احساس سیری در افراد شده و در نتیجه موجب کنترل اشتها و کم خوری می‌شود.

    * سبب بهبود سیستم گوارش بدن می‌گردد. فیبر موجود در تخم کتان از بروز یبوست جلوگیری می‌کند و سبب هضم و دفع به موقع گردیده و به سلامت سیستم گوارش کمک می‌نماید.

    * ایمنی بدن را افزایش می‌دهد. ALA موجود در تخم کتان سبب کاهش التهابات و در نتیجه عملکرد بهتر سیستم ایمنی بدن می‌گردد. تحقیقات اخیر نشان داده‌اند که تخم کتان می‌تواند سبب کاهش برخی ناهنجاری‌های التهابی مانند آرتریت روماتوئید، لوپوس و پسوریازیس گردد.

    * جلوگیری کننده از سرطان است. تحقیقات نشان می‌دهند تخم کتان نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به سرطان به ویژه سرطان روده و سینه دارد. این گیاه به علت دارا بودن آنتی‌اکسیدان‌های مهمی همچون لیگنان‌ها که نقش مهمی در مبارزه با سرطان دارند، می‌تواند با پیشگیری از رشد سلول‌های سرطانی، با سرطان مبارزه کند.

    احتیاط در مصرف تخم کتان!



    محققان معتقدند علی‌رغم فواید بسیار زیادی که در تخم کتان مشاهده و اثبات شده، اما در مصرف آن نباید زیاده‌روی کرد.
    افرادی که دارای روده التهابی و تحریک‌پذیر می‌باشند، باید از خوردن تخم کتان اجتناب کنند.
    همچنین زنان باردار و مادران شیرده نباید تخم کتان مصرف کنند.
    تخم کتان از پوکی استخوان و تحلیل رفتن بافت استخوانی جلوگیری می‌کند. تحقیقاتی که بر روی موش‌های آزمایشگاهی انجام شد، حاکی از به تأخیر افتادن تحلیل استخوانی در موش‌های آزمایشگاهی بود که با تخم کتان تغذیه شده بودند و این امر به سبب وجود اسیدهای چرب امگا-3 موجود در تخم کتان می‌باشد

    از طرفی افرادی که دچار بیماری‌هایی مانند اندومتریوز، تخمدان پلی‌کیستیک و فیبرویید می‌باشند، نیز باید از مصرف تخم کتان اجتناب نمایند. محققان اظهار می‌دارند مردانی که در معرض خطر ابتلا به سرطان پروستات می‌باشند، باید از مصرف تخم کتان اجتناب نمایند.

    اگر تخم کتان را به عنوان یک دارو مصرف می‌کنید، حتماً با پزشک خود مشورت نمایید.

    چند پیشنهاد


    * به هنگام خوردن صبحانه، آن را به شیر و کورن‌فلکس خود اضافه نمایید. * به هنگام صرف ناهار، دانه‌های تخم کتان را به سالاد خود اضافه نموده و میل کنید.
    * آن را با آب‌میوه مخلوط کرده و میل نمایید.
    * آن را به انواع سالادها و یا سوپ‌ها بیفزایید.
    * آن را به ماست و یا دوغ خود اضافه نموده و میل کنید.
    * آن را به سس گوجه‌فرنگی و یا آب انواع گوشت‌ها اضافه کرده و میل نمایید.
    * آن را به گوشت چرخ‌کرده اضافه نموده و سپس با آن کوفته و یا کباب درست کنید.

    ترکیبات تخم کتان


    * حاوی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی از جمله اکثر ویتامین‌های گروه B بوده و دارای منیزیم و منگنز نیز می‌باشد. * دارای دو نوع فیبر محلول و نامحلول می‌باشد.
    * دارای چندین نوع آنتی‌اکسیدان قوی از جمله لیگنان است. از آنجایی که تخم کتان یک ماده گیاهی است، یکی از بهترین منابع لیگنان‌ها می‌باشد.
    * حاوی اسیدهای چرب امگا- 3 بوده و از این رو ضد التهاب می‌باشد. تخم کتان یکی از منابع غنی گیاهی است که دارای امگا-3 گیاهی به نام آلفالینولنیک اسید (ALA) می‌باشد. بعد از روغن تخم کتان، روغن کانولا بیشترین میزان ALA را دارا است.

    منبع: تبیان



    تخم کتان چگونه موجب کاهش چربی شکم می شود؟

    تخم کتان از جمله موادی است که به طور چشم گیری برای کاهش چربی شکم مورد استفاده قرار می گیرد. این دانه با ۶ اثر معجزه گر به شما کمک می کند تا شکم صاف داشته باشید و کاهش وزن خوبی را تجربه کنید.

    1. کاهش نفخ و در نتیجه کوچک کردن شکم
    2. تمیز کردن معده و کوچک کردن شکم
    3. آب کردن چربی ها و کوچک کردن شکم و کاهش وزن
    4. کاهش اشتها و کاهش وزن
    5. امگا ۳
    6. حل معضل تورم سلولی و کاهش وزن

    حال به معرفی موارد بالا می پردازیم:
    کاهش نفخ

    تخم کتان دارای میزان زیادی فیبر محلول و نا محلول است که به خوبی می تواند به هضم غذا در معده کمک کند و نفخ شکم را از بین ببرد و یبوست را ریشه کن کند و افزایش اندازه شکم ناشی از یبوست و… را از بین ببرد. برای اینکه از این اثر تخم کتان بهره مند شوید تخم کتان را پودر کرده و در نمک پاش بریزید و در هر بار مصرف غذا از آن استفاده کنید. تخم کتان بیشتر در ماست، شیر، سالاد مورد استفاده قرار می گیرد
    تمیز کردن معده

    با خواصی که تخم کتان دارد می توان به خوبی از آن برای تمیز کردن معده و دستگاه گوارش استفاده کرد.به نقل از lifescript زمانی که با مصرف تخم کتان معده و دستگاه گوارش را تمیز می کنید توده های اضافی از بین می روند و موجب کوچک شدن شکم می شوند. بنابراین اگر احساس می کنید خوردن دارو ها یا ورزش و کنترل چربی و کالری های دریافتی اثری در کوچک کردن شکم نداشته اند این روش را هم امتحان کنید.
    آب کردن چربی ها

    تخم کتان دارای میزان زیادی چربی غیر اشتباع است که نسبت به چربی های مضر بسیار مفیدند و موجب کاهش چربی و افزایش سوزاندن چربی در بدن می شوند و بدین طریق قدرت زیادی در سوخت و ساز چربی ها ایجاد می کند. پس اگر دارای رژیم کاهش چربی شکم هستید می توانید از تخم کتان برای حذف چربی ها و افزایش سوخت و ساز استفاده کنید
    کاهش اشتها

    تخم کتان به دور روش موجب کاهش اشتها می شود که هر دو بسیار کاربردی اند.
    روش اول کاهش اشتها:

    از آنجا که تخم کتان یک دانه روغنی است می تواند موجب احساس سیری بشود بنابراین اگر ۳۰ دقیقه قبل از مصرف غذا از یک قاشق پودر تخم کتان استفاده کنید احساس سیری به شما دست داده و نمی توانید زیاد غذا بخورید و بدین طریق دریافت چربی ها و کالری ها از طریق وعده های روزانه کمتر خواهد شد و به مرور موجب کاهش وزن و کاهش چربی شکم می شود
    روش دوم کاهش اشتها :

    به نقل از livestrong ، اگر از تخم کتان در هنگام خوردن غذا استفاده کنید باعث می شود که هنگام هضم غذا، محتویات معده بیشتر در معده بمانند و به صورت آهسته و کم کم وارد روده کوچک شوند و این موجب می شود که سطح انسولین پایدار بشود و موجب کاهش اشتها می شود. از طرفی پایگاه traineo می گوید تخم کتان با تنظیم سطح انسولین موجب کاهش هوس خوردن غذاهای چرب را در بدن موجب می شوند که خود نقش بسیار مهمی در کاهش وزن و کاهش چربی شکم دارد.
    امگا ۳ و کاهش کلسترول

    این ماده موجود در تخم کتان دارای خواص مهمی است که در کاهش کلسترول خون در طی ۸ هفته بسیار کمک می کند. اگر روزی ۲۰ گرم از این ماده را در ۸ هفته مصرف کنید سطح کلسترول را به خوبی کاهش خواهید داد.
    امگا ۳ تخم کتان و حل مشکل التهاب سلولی

    التهاب سلولی مشکلی است که موجب عدم ارتباط خوب و به موقع مغز و سیگنال های هورمونی لپتین شده و موجب می شود که پیام احساس گرسنگی زیاد به مغز ارسال شود و این موجب می شود که دفعات دریافتی غذا توسط فرد زیاد شود و موجب افزایش وزن و چربی خصوصا چربی شکمی بشود. امگا ۳ به اندازه کافی کمک می کند این التهاب ها از بین بروند. استفاده از غذاهایی که موجب کاهش التهاب سلولی می شوند تا ۸۶ درصد موجب کاهش التهاب سلولی شده و تا میزان ۷ کیلو گرم وزن کم کنند. ( به تحقیق خانم فاطمه مهدی پور در worldfood)
    دم کرده تخم کتان بهتر است یا پودر تخم کتان یا روغن کتان؟

    از آنجا که پودر کرده ی تخم کتان داری ۵۰ کیلو کالری است و تخم کتان پودر نکرده دارای ۳۶ کیلو کالری است بهتر است که تا می توانید از پودر کردن آن جلوگیری کنید و به طور دم کرده آن را مصرف کنید اما اگر فعالیت بدنی خوبی دارید می توانید از پودر کرده ی تخم کتان استفاده کنید.
    از روغن کتان فقط برای استفاده بر روی غذا و به دور از اوجاق استفاده کنید چرا که روغن کتان یکی از روغن هایی است که سریع اکسایش می شود و اگر بسوزد و موجب ضررهایی برای بدن می شود که کار سلول ها را مختل می کند.
    بنابراین بهتر است نحوه استفاده شما از تخم کتان به صورت زیر باشد:
    دم کرده تخم کتان هر روز دو فنجان
    پودر تخم کتان قبل از غذا برای کاهش اشتها و یا همراه با غذا و صبحانه و ناهار برای کنترل هضم غذا و کاهش چربی و کاهش نفخ و تمیز کردن دستگاه گوارش.
    آیا تخم کتان برای اب کردن چربی شکم به تنهایی می شود؟

    به گفته hckynut در community.qvc باید بگوییم که این گفته حقیقت ندارد که تخم کتان فقط چربی های ناحیه شکم را از بین می برد. اما با توجه به این اصل که آخرین ناحیه ای از چربی که در بدن شکل گرفته اولین لایه ای است که پاک سازی می شود. اما از آنجا که بیشترین لایه های چربی در شکم هستند تاثیر بیشتری بر روی شکم دیده می شود و بدین صورت باید بگوییم اگر توده چربیهای کل بدن به یک اندازه باشد روند لاغر شدن و کاهش وزن و تناسب اندام با استفاده از تخم کتان می تواند به صورت یک روند منظم و متناسب و مساوی در کل بدن مشاهده شود.
    نتیجه گیری در باره تخم کتان می توانیم به طور کلی به این مهم اشاره کنیم که یکی از ۵ دانه های مهمی است که روزانه باید مصرف شود تا با اثرات مستقیم و غیر مستقیم آن شاهد کاهش چربی های شکم، چربی های بدن و کاهش وزن بشویم و سلامت خود را تضمین کنیم. پس اگر به دنبال منبعی با کمترین ضرر می گردید که هم موجب تناسب اندام شود و هم کاهش وزن و کاهش چربی و چاقی شکمی با تخم کتان دوست شوید.

    منبع: سایت دکتر سلام




    در تاپیک اصلی هر روش رژیم فقط تجربیات، نتایج، سوالات و جواب هاتون رو قرار بدید و اعلام آمادگی برای گرفتن اون رژیم یا پیدا کردن همراه برای اون رژیم رو در قسمت "کی پایه است؟" مطرح کنید.

    من "زیـــــنَت" نیستم! "زِنیــــــث" هستم. زنیــــث یعنی اوج.

  2. 14 کاربر از ارسال Zenith تشکر کرده اند:

    altinay (12 August 2013),asal (23 January 2013),fatima (22 November 2012),lila a (24 September 2015),mariami (17 January 2013),meshkat (14 August 2013),nassim (11 June 2014),parisima (16 April 2014),sara (23 December 2012),zari joon (30 January 2013),اایدا (07 August 2013),بئاتریس (27 April 2016),توکلی (29 April 2016),حنانه (03 June 2013)

  3. # ADS
    تبلیغات در مدار
    تاریخ عضویت
    همیشه
    نوشته ها
    بسیاری
    رفلکسولوژی
     

  4. #2
    ترانه آواتار ها
    کاربر سایت

    برای آشنایی بیشتر با من اینجا کلیک کنید

    تاریخ عضویت
    November 2012
    عنوان کاربر
    کاربر سایت
    نوشته ها
    86
    میانگین پست در روز
    0.05
    سن
    51
    قد
    160
    وزن شروع
    67
    وزن هدف
    55
    وزن فعلی
    63
    جنسیت
    خانم

    تخم کتان وخواص آن

    افزودن دانه‌های تخم کتان به رژیم غذایی روزانه سبب افزایش سلامتی قلب و سلامت سیستم گوارش می‌شود، از طرفی این دانه‌ها سبب کنترل وزن شده و پیشگیری‌کننده از سرطان نیز می‌باشند.

    تحقیقات اخیر حاکی از آن است که دانه‌های تخم کتان سبب کاهش کلسترول، تثبیت قند خون، جلوگیری از پوکی استخوان، کمک به کاهش وزن، افزایش سلامت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از سرطان می‌شوند.

    چگونگی مصرف تخم کتان
    بهتر است دانه‌های تخم کتان را خریداری کرده و خود آن را در منزل آسیاب نمایید. از آنجایی که تخم کتان یک دانه روغنی است، خرید تخم کتانی که قبلاً آسیاب شده، ممکن است گذشت زمان سبب اکسیده شدن آن گردد، در حالی که شما می‌توانید دانه‌های تخم کتان را خریداری کرده و به هنگام مصرف و به میزان نیاز خود، آن را با آسیاب برقی در منزل آسیاب نمایید و به شکل پودر درآورید و مصرف کنید.
    دانه‌های تخم کتان می‌توانند بیش از یک سال قابل مصرف باشند.
    بهتر است پودر تخم کتان را در دمای اتاق نگهداری کنید. میزان مصرف تخم کتان برای افراد سالم و بزرگ‌سال که در مصرف آن محدودیتی ندارند، یک قاشق سوپ‌خوری در روز می‌باشد.
    محققان اظهار می‌دارند مردانی که در معرض خطر ابتلا به سرطان پروستات می‌باشند، باید از مصرف تخم کتان اجتناب نمایند
    برای افراد جوان تر، بیشتر از یک قاشق چای‌خوری در روز توصیه نمی‌گردد. از آنجایی که تخم کتان حاوی فیبر بالایی می‌باشد، برای وارد کردن آن در رژیم غذایی خود از میزان کم شروع کنید و به تدریج آن را افزایش دهید.
    یک قاشق سوپ‌خوری تخم کتان حاوی 36 کیلوکالری و یک قاشق سوپ‌خوری از تخم کتان آسیاب شده حاوی 50 کیلوکالری انرژی می‌باشد.
    از آنجایی که دانه‌های تخم کتان طعم و مزه سبک و ملایمی دارند، می‌توانید به چندین روش آن را در رژیم غذایی روزانه خود وارد نموده و مصرف کنید.

    فواید تخم کتان
    * تخم کتان می‌تواند سبب کاهش کلسترول خون و همچنین پایین آمدن قند خون گردد. فیبر محلول موجود در تخم کتان می‌تواند سبب کاهش کلسترول گردد و از افزایش پلاک در خون جلوگیری کند و در نتیجه از تنگ شدن دیواره عروق خونی که می‌تواند منجر به افزایش فشار خون و در نهایت سکته و حملات قلبی گردد، جلوگیری و پیشگیری نماید. فیبر موجود در تخم کتان همچنین می‌تواند از افزایش قند خون در بیماران دیابتی جلوگیری کند.

    * تخم کتان از پوکی استخوان و تحلیل رفتن بافت استخوانی جلوگیری می‌کند. تحقیقاتی که بر روی موش‌های آزمایشگاهی انجام شد، حاکی از به تأخیر افتادن تحلیل استخوانی در موش‌های آزمایشگاهی بود که با تخم کتان تغذیه شده بودند و این امر به سبب وجود اسیدهای چرب امگا-3 موجود در تخم کتان می‌باشد.

    * تخم کتان برای افرادی که تمایل به کاهش وزن و کنترل وزن دارند بسیار مناسب می‌باشد. خوردن تخم کتان 30 دقیقه قبل از خوردن وعده غذایی سبب پر شدن معده و احساس سیری در افراد شده و در نتیجه موجب کنترل اشتها و کم خوری می‌شود.

    * سبب بهبود سیستم گوارش بدن می‌گردد. فیبر موجود در تخم کتان از بروز یبوست جلوگیری می‌کند و سبب هضم و دفع به موقع گردیده و به سلامت سیستم گوارش کمک می‌نماید.

    * ایمنی بدن را افزایش می‌دهد. Ala موجود در تخم کتان سبب کاهش التهابات و در نتیجه عملکرد بهتر سیستم ایمنی بدن می‌گردد. تحقیقات اخیر نشان داده‌اند که تخم کتان می‌تواند سبب کاهش برخی ناهنجاری‌های التهابی مانند آرتریت روماتوئید، لوپوس و پسوریازیس گردد.

    * جلوگیری کننده از سرطان است. تحقیقات نشان می‌دهند تخم کتان نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به سرطان به ویژه سرطان روده و سینه دارد. این گیاه به علت دارا بودن آنتی‌اکسیدان‌های مهمی همچون لیگنان‌ها که نقش مهمی در مبارزه با سرطان دارند، می‌تواند با پیشگیری از رشد سلول‌های سرطانی، با سرطان مبارزه کند.

    احتیاط در مصرف تخم کتان!
    محققان معتقدند علی‌رغم فواید بسیار زیادی که در تخم کتان مشاهده و اثبات شده، اما در مصرف آن نباید زیاده‌روی کرد.
    افرادی که دارای روده التهابی و تحریک‌پذیر می‌باشند، باید از خوردن تخم کتان اجتناب کنند.
    همچنین زنان باردار و مادران شیرده نباید تخم کتان مصرف کنند.
    تخم کتان از پوکی استخوان و تحلیل رفتن بافت استخوانی جلوگیری می‌کند. تحقیقاتی که بر روی موش‌های آزمایشگاهی انجام شد، حاکی از به تأخیر افتادن تحلیل استخوانی در موش‌های آزمایشگاهی بود که با تخم کتان تغذیه شده بودند و این امر به سبب وجود اسیدهای چرب امگا-3 موجود در تخم کتان می‌باشد
    از طرفی افرادی که دچار بیماری‌هایی مانند اندومتریوز، تخمدان پلی‌کیستیک و فیبرویید می‌باشند، نیز باید از مصرف تخم کتان اجتناب نمایند.
    محققان اظهار می‌دارند مردانی که در معرض خطر ابتلا به سرطان پروستات می‌باشند، باید از مصرف تخم کتان اجتناب نمایند.
    اگر تخم کتان را به عنوان یک دارو مصرف می‌کنید، حتماً با پزشک خود مشورت نمایید.

    چند پیشنهاد
    * به هنگام خوردن صبحانه، آن را به شیر و کورن‌فلکس خود اضافه نمایید.
    * به هنگام صرف ناهار، دانه‌های تخم کتان را به سالاد خود اضافه نموده و میل کنید.
    * آن را با آب‌میوه مخلوط کرده و میل نمایید.
    * آن را به انواع سالادها و یا سوپ‌ها بیفزایید.
    * آن را به ماست و یا دوغ خود اضافه نموده و میل کنید.
    * آن را به سس گوجه‌فرنگی و یا آب انواع گوشت‌ها اضافه کرده و میل نمایید.
    * آن را به گوشت چرخ‌کرده اضافه نموده و سپس با آن کوفته و یا کباب درست کنید.

    ترکیبات تخم کتان
    * حاوی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی از جمله اکثر ویتامین‌های گروه b بوده و دارای منیزیم و منگنز نیز می‌باشد.
    * دارای دو نوع فیبر محلول و نامحلول می‌باشد.
    * دارای چندین نوع آنتی‌اکسیدان قوی از جمله لیگنان است. از آنجایی که تخم کتان یک ماده گیاهی است، یکی از بهترین منابع لیگنان‌ها می‌باشد.
    * حاوی اسیدهای چرب امگا- 3 بوده و از این رو ضد التهاب می‌باشد. تخم کتان یکی از منابع غنی گیاهی است که دارای امگا-3 گیاهی به نام آلفالینولنیک اسید (ala) می‌باشد. بعد از روغن تخم کتان، روغن کانولا بیشترین میزان ala را دارا است.

  5. 9 کاربر از ارسال ترانه تشکر کرده اند:

    asal (23 January 2013),mariami (14 December 2012),sara (23 December 2012),somy (18 May 2015),vzarei (14 December 2012),yalda (15 December 2012), Zenith (18 November 2013),اایدا (07 August 2013),حنانه (03 June 2013)

  6. #3
    yalda آواتار ها
    مدیر ارزشمند پیشین

    برای آشنایی بیشتر با من اینجا کلیک کنید

    تاریخ عضویت
    December 2012
    عنوان کاربر
    مدیر ارزشمند پیشین
    نوشته ها
    787
    میانگین پست در روز
    0.49
    سن
    32
    قد
    164
    وزن شروع
    66.100
    وزن هدف
    62
    وزن فعلی
    63
    جنسیت
    خانم
    حالت من
    Ghamgin
    دانه‌ی کتان ضدیبوست است

    دانه‌ی کتان سرشار از فیبرهای حلّال و غیرحلّال است و برای همین ملین بوده و دفع را راحت می‌کند. اگر دچار یبوست مزمن هستید به سراغ دانه‌ی کتان بروید.

    روش مصرف

    یک قاشق چای‌خوری دانه‌ی کتان را به مدت یک شب در یک لیوان آب خیس کرده و فردای آن آب را به همراه دانه‌ها بنوشید.

    یا این که 20 گرم دانه‌ی خشک را با یک لیتر آب و به مدت 5 دقیقه بجوشانید و محلول را صاف کنید. صبح و شب بعد از غذا یک فنجان از این جوشانده میل کنید. توجه داشته باشید تأثیر دانه‌ی کتان تقریباً بعد از 3 روز خود را نشان می‌دهد.
    فقط بخاطر مردم تغییر نکن.
    این جماعت هر روز تورا جور دیگری می خواهند.....


  7. 8 کاربر از ارسال yalda تشکر کرده اند:

    asal (23 January 2013),mariami (17 January 2013),parisima (16 April 2014),ramna (02 October 2013),sara (23 December 2012), Zenith (15 December 2012),اایدا (07 August 2013),حنانه (03 June 2013)

  8. #4
    yalda آواتار ها
    مدیر ارزشمند پیشین

    برای آشنایی بیشتر با من اینجا کلیک کنید

    تاریخ عضویت
    December 2012
    عنوان کاربر
    مدیر ارزشمند پیشین
    نوشته ها
    787
    میانگین پست در روز
    0.49
    سن
    32
    قد
    164
    وزن شروع
    66.100
    وزن هدف
    62
    وزن فعلی
    63
    جنسیت
    خانم
    حالت من
    Ghamgin
    دانه‌ی کتان، ضدکلسترول است؟

    نتایج پژوهشی که در سال 2005 انجام شده است نشان می‌دهد مصرف روزانه 20 گرم دانه‌ی کتان به مدت 8 هفته، به اندازه‌ی داوری استاتین موثر است و می‌تواند کلسترول بالا را کاهش دهد. دانه‌ی کتان حاوی اسید آلفا لینولئیک سازنده‌ی امگا 3 است که باعث کاهش کلسترول و تری گلیسیرید خون می‌شود.

    روش مصرف

    هر روز به غذاهایتان یک تا دو قاشق چای‌خوری دانه‌ی کتان آسیاب شده اضافه کنید. توجه داشته باشید که گردو، روغن گردو و روغن کلزا حاوی امگا 3 های بیشتری از دانه‌ی کتان است. توصیه می‌کنیم از این مواد غذایی نیز به طور مرتب و بدون زیاده‌روی استفاده کنید
    فقط بخاطر مردم تغییر نکن.
    این جماعت هر روز تورا جور دیگری می خواهند.....


  9. 7 کاربر از ارسال yalda تشکر کرده اند:

    asal (23 January 2013),mariami (17 January 2013),parisima (16 April 2014),sara (23 December 2012), Zenith (15 December 2012),اایدا (07 August 2013),حنانه (03 June 2013)

  10. #5
    yalda آواتار ها
    مدیر ارزشمند پیشین

    برای آشنایی بیشتر با من اینجا کلیک کنید

    تاریخ عضویت
    December 2012
    عنوان کاربر
    مدیر ارزشمند پیشین
    نوشته ها
    787
    میانگین پست در روز
    0.49
    سن
    32
    قد
    164
    وزن شروع
    66.100
    وزن هدف
    62
    وزن فعلی
    63
    جنسیت
    خانم
    حالت من
    Ghamgin
    دانه‌ی کتان برای مقابله با سرطان سینه

    از آنجایی که دانه‌های کتان حاوی فیتواستروژن‌هایی به نام لیگنان هستند برای همین نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به سرطان سینه دارند. فیتواستروژن‌ها مولکول‌های گیاهی هستند که همانند استروژن‌ها عمل می‌کنند. این مولکول‌ها از افزایش میزان هورمون استروژن و رشد غده‌های پستانی پیشگیری می‌کنند.

    روش مصرف

    روزانه یک تا دو قاشق چای‌خوری دانه‌ی کتان آسیاب شده به غذاهایتان اضافه کنید. باید بدانید که 100 گرم دانه‌ی کتان حاوی 300000 میکروگرم لیگنان است در حالی که همین میزان کنجد، بروکلی و سیر به ترتیب حاوی 40000، 1300 و 540 میکروگرم از این ماده هستند.

    توجه داشته باشید که مصرف فیتواستروژن‌ها برای زنانی که به سرطان سینه مبتلا بوده و یا هستند و زنانی که سابقه‌ی فامیلی این بیماری را دارند توصیه نمی‌شود. این افراد باید قبل از مصرف این قبیل مواد غذایی با پزشک مشورت کنند
    فقط بخاطر مردم تغییر نکن.
    این جماعت هر روز تورا جور دیگری می خواهند.....


  11. 7 کاربر از ارسال yalda تشکر کرده اند:

    asal (23 January 2013),mariami (17 January 2013),parisima (16 April 2014),sara (23 December 2012), Zenith (15 December 2012),اایدا (07 August 2013),حنانه (03 June 2013)

  12. #6
    yalda آواتار ها
    مدیر ارزشمند پیشین

    برای آشنایی بیشتر با من اینجا کلیک کنید

    تاریخ عضویت
    December 2012
    عنوان کاربر
    مدیر ارزشمند پیشین
    نوشته ها
    787
    میانگین پست در روز
    0.49
    سن
    32
    قد
    164
    وزن شروع
    66.100
    وزن هدف
    62
    وزن فعلی
    63
    جنسیت
    خانم
    حالت من
    Ghamgin
    دانه‌ی کتان گرگرفتگی زنان یائسه را کاهش می‌دهد

    بر اساس نتایج پژوهشی که در سال 2007 انتشار یافت، مصرف دانه‌ی کتان گرگرفتگی زنان یائسه را کاهش می‌دهد. 29 زن شرکت کننده در این پژوهش به مدت شش هفته، روزانه 40 گرم بذر کتان آسیاب شده مصرف کرده و تأثیر مثبت آن را روی وضعیت خود مشاهده کردند. در واقع بعد از مصرف دانه‌ی کتان دردهای عضلانی و مفاصل این زنان کاهش یافته و خلق و خوی آن‌ها بهتر شده است.

    روش مصرف

    توصیه می‌کنیم روزانه یک تا دو قاشق چای‌خوری دانه‌ی کتان آسیاب شده به غذاهایتان اضافه کنید.
    فقط بخاطر مردم تغییر نکن.
    این جماعت هر روز تورا جور دیگری می خواهند.....


  13. 7 کاربر از ارسال yalda تشکر کرده اند:

    asal (23 January 2013),mariami (17 January 2013),parisima (16 April 2014),ramna (02 October 2013),sara (23 December 2012), Zenith (15 December 2012),اایدا (07 August 2013)

  14. #7
    yalda آواتار ها
    مدیر ارزشمند پیشین

    برای آشنایی بیشتر با من اینجا کلیک کنید

    تاریخ عضویت
    December 2012
    عنوان کاربر
    مدیر ارزشمند پیشین
    نوشته ها
    787
    میانگین پست در روز
    0.49
    سن
    32
    قد
    164
    وزن شروع
    66.100
    وزن هدف
    62
    وزن فعلی
    63
    جنسیت
    خانم
    حالت من
    Ghamgin
    آیا دانه‌ی کتان از ابتلا به دیابت نوع 2 پیشگیری می‌کند؟

    به عقیده‌ی محققان کانادایی، مصرف دانه‌ی کتان احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 را به میزان 80 درصد کاهش می‌دهد. این خاصیت دانه‌ی کتان به دلیل وجود مولکول‌های گیاهی آن است که قدرت آنتی اکسیدانی بالایی دارند و می‌توانند با استرس اکسیداتیو، عامل ابتلا به دیابت، مقابله کنند. البته باید بگوییم که محققان همچنان در حال تحقیق بیشتر در این خصوص هستند.

    روش مصرف

    توصیه می‌کنیم روزانه یک تا دو قاشق چای‌خوری دانه‌ی کتان آسیاب شده به غذاهایتان اضافه کنید.
    فقط بخاطر مردم تغییر نکن.
    این جماعت هر روز تورا جور دیگری می خواهند.....


  15. 5 کاربر از ارسال yalda تشکر کرده اند:

    asal (23 January 2013),mariami (17 January 2013),sara (23 December 2012), Zenith (15 December 2012),اایدا (07 August 2013)

  16. #8
    yalda آواتار ها
    مدیر ارزشمند پیشین

    برای آشنایی بیشتر با من اینجا کلیک کنید

    تاریخ عضویت
    December 2012
    عنوان کاربر
    مدیر ارزشمند پیشین
    نوشته ها
    787
    میانگین پست در روز
    0.49
    سن
    32
    قد
    164
    وزن شروع
    66.100
    وزن هدف
    62
    وزن فعلی
    63
    جنسیت
    خانم
    حالت من
    Ghamgin
    دانه‌ی کتان التهاب‌های پوستی را برطرف می‌کند

    سرخی پوست، جوش و غیره. اگر دچار التهاب پوستی هستید دانه‌ی کتان را امتحان کنید. دانه های کتان سرشار از موسیلاژ بوده و تسکین دهنده و ضدالتهاب است.


    روش مصرف

    مقداری آب را به آرد دانه‌ی کتان اضافه کرده و خمیر درست کنید. این خمیر را با حرارت خیلی ملایم گرم کرده و با ضخامت یک سانتی متر روی یک گاز یا پارچه‌ی تمیز پهن کنید. این مرهم را هر روز دو تا 3 مرتبه روی نقاط ملتهب قرار دهید.
    فقط بخاطر مردم تغییر نکن.
    این جماعت هر روز تورا جور دیگری می خواهند.....


  17. 6 کاربر از ارسال yalda تشکر کرده اند:

    asal (23 January 2013),mariami (17 January 2013),parisima (16 April 2014),sara (23 December 2012), Zenith (15 December 2012),اایدا (07 August 2013)

  18. #9
    yalda آواتار ها
    مدیر ارزشمند پیشین

    برای آشنایی بیشتر با من اینجا کلیک کنید

    تاریخ عضویت
    December 2012
    عنوان کاربر
    مدیر ارزشمند پیشین
    نوشته ها
    787
    میانگین پست در روز
    0.49
    سن
    32
    قد
    164
    وزن شروع
    66.100
    وزن هدف
    62
    وزن فعلی
    63
    جنسیت
    خانم
    حالت من
    Ghamgin
    چگونه می‌شود هورمون لاغری را تحریک کرد؟

    تخم کتان



    محققان به این نتیجه رسیده‌اند که تخم کتان یکی از منابع غذایی مهم امگا 3 محسوب می‌شود و خواص ضدالتهابی دارند. توجه داشته باشید که تخم کتان همچنین منبع غذایی فوق‌العاده و طبیعی لیگنان‌ها است. لیگنان‌ها حاوی خواص زیادی هستند و می‌توانند سرعت متابولیسم کبد را دو برابر کنند، توکسین‌‎ها یا همان سموم بدن و چربی‌ها را از بین ببرند. توصیه می‌کنیم روزانه 1 تا 2 قاشق چای‌خوری تخم کتان آسیاب شده مصرف کنید. می‌توانید تخم کتان آسیاب شده را به سوپ‌ها یا سالادهایتان اضافه کرده و از خواص آن بهره‌مند شوید.

    فقط بخاطر مردم تغییر نکن.
    این جماعت هر روز تورا جور دیگری می خواهند.....


  19. 6 کاربر از ارسال yalda تشکر کرده اند:

    asal (23 January 2013),mariami (17 January 2013),sara (23 December 2012),مملي شيطون (18 January 2013), Zenith (15 December 2012),اایدا (07 August 2013)

  20. #10
    yasssmina63 آواتار ها
    کاربر فعال

    گروه وزنی
    گروه وزنی

    برای آشنایی بیشتر با من اینجا کلیک کنید

    تاریخ عضویت
    November 2012
    عنوان کاربر
    کاربر سایت
    نوشته ها
    402
    میانگین پست در روز
    0.25
    سن
    30
    قد
    167
    وزن شروع
    68.1
    وزن هدف
    58
    وزن فعلی
    64.9
    جنسیت
    خانم
    حالت من
    Relax
    بچه ها جون يه سئوال
    بالاخره اين تخم کتان بايد تيره باشه يا روشن
    آخه مامانم امروز رفته بود برام بخره، عطاري بهش گفته بود که روشنش واسه پرنده هاست و تيره واسه خوراکي
    حالا کدومش درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من میخوام تا عید دور کمرم کمتر از 70 و وزنم 58 بشه

  21. 5 کاربر از ارسال yasssmina63 تشکر کرده اند:

    asal (23 January 2013),mariami (17 January 2013),sara (23 December 2012),مملي شيطون (18 January 2013), Zenith (23 December 2012)

صفحه 1 از 7 123 ... آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •