شما در حال مشاهده سایت در حالت ریسپانسیو(سازگار با موبایل و تبلت) هستید. در صورت تمایل به مشاهده سایت با نسخه اصلی "ایـنـجـا" کلیک کنید.

آشنایی بیشتر با زیباتنی ها

پاسخ به رایج ترین سوالات کاربران

اطلاعیه مدیریت سایت

در حال حاضر اطلاعیه جدیدی وجود ندارد
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: سوسیس و کالباس خانگی

  1. #1
    باربی اینده آواتار ها
    مدیر ارزشمند پیشین

    امتیاز زیباتنی
    140
    گروه وزنی
    گروه وزنی

    برای آشنایی بیشتر با من اینجا کلیک کنید

    تاریخ عضویت
    دی 1348
    عنوان کاربر
    مدیر ارزشمند پیشین
    نوشته ها
    6,674
    میانگین پست در روز
    0.34
    وزن شروع
    61
    وزن هدف
    تثبیت-پیکراشی
    وزن فعلی
    49
    جنسیت
    خانم
    حالت من
    Sepasgozar
    وبلاگ زیباتنی من
    120

    سوسیس و کالباس خانگی

    نکته:دوستان عزیز اگر خواستید از این مواد سوسیس درست کنید به مقدار سوسیس های معمولی مواد داخل سلفون پیچیده و بخار پز کنید.


    طرز تهیه سوسیس کالباس در منزل را به سه روش برای شما آموزش داده ایم .
    (دستور شماره 1)
    مواد لازم :
    گوشت مرغ یا قرمز بدون استخوان 1 کیلو
    سیر 3 حبه
    زرده ی تخم مرغ 3 عدد
    آرد 3 قاشق غذا خوری
    فلفل سیاه 5/0 قاشق مربا خوری
    نمک 1 قاشق مربا خوری
    دارچین یک سوم قاشق مربا خوری
    زنجبیل یک پنجم قاشق مربا خوری
    هل 5/0 قاشق مربا خوری
    میخک اندازه ی یک عدس
    جوز هندی اندازه ی 2 عدس
    روغن مایع 2 قاشق غذا خوری

    ( به جای میخک و جوز هندی می توان از 5/0 قاشق مربا خوری آویشن استفاده شود . )
    طرز تهیه :
    گوشت مرغ را همراه سیر ، 3 بار چرخ می کنیم . آرد را در یک بشقاب الک کرده و تمام ادویه ها را به آن اضافه کرده و آن را خوب مخلوط کرده و دوباره الک کرده و به مرغ اضافه می کنیم ، تخم مرغ را هم اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم . روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ماساژ می دهیم تا مانند خمیر در آید . فویل آلومینیم به عرض 60 سانت و طول یک متر را روی کابینت پهن کرده و مواد کالباس را روی آن گذاشته و خوب می پیچیم و دو سر فویل را مانند شکلات خوب می پیچیم و به مدت 45 دقیقه آن را بخار پز کرده ( با در دستگاه بخار پز کرده قرار می دهیم ) بعد از این آن را در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه ی دلخواه برش می زنیم . « لازم به ذکر است که میزان ادویه ها حتما باید به اندازه ی گفته شده باشد . »
    (دستور شماره 2)
    مواد لازم :
    شیر خشك ( قنادی) 1 پیمانه
    آرد سفید نصف پیمانه
    یخ حدودا 2 پیمانه
    سینه مرغ خام بزرگ 1 عدد
    نمك،فلفل،پودر خردل،زنجفیل كمی
    قارچ برش داده شده و پسته به میزان دلخواه
    سیر به میزان دلخواه


    طرز تهیه :
    سینه مرغ را با میكسر خوب له میكنیم. آرد و پودر شیر را اضافه میكنیم خوب با دست ورز میدیم تا یكنواخت بشه. ادویه های مورد نظر رو اضافه میكنیم و خوب ورز میدیم. یخ خرد شده را اضافه كرده و مخلوط میكنیم . نیازی نیست كه یخ ذوب شود. قارچ خام برش داده شده و مغز پسته رو اضافه كرده مخلوط میكنیم. . خمیر آماده شده را درون كیسه پارچه ای كه دوختیم میریزیم. كیسه مورد نظر باریك و بلند است و قطر و طول كالباس را تعیین میكند. بهتره كه قطر كیسه حدود 5 سانت باشه. دو انتهای كیسه را محكم میكنیم به طوری كه خمیر كاملا درون كیسه متراكم و فشرده باشد. . كیسه حاوی خمیر كالباس رو یه مدت 10 دقیقه درون آب در حال جوش قرار میدیم. و سپس از روی حرارت بر میداریم و صبر میكنیم خنك شود سپس كیسه را به مدات 1 شب در فریزر قرار میدیم و بعد 1 شب هم در یخچال قرار میدیم . كالباس آماده برای برش زدن است
    (دستور شماره 3)
    این گوشت به صورت چرخ شده استفاده می شه و خوب مثل نوع کارخانه یی اون از احشاء حیوانات، گوشت حیوانات پیر یا بعضا بیمار، زایده های گوشتی، پیه و غیره درش استفاده نمی شه. ضمن این که مواد نگهدارنده هم نداره بنابراین سرطان زا هم نیست. تمیز و خانگی هست و حداقلش اینه که می دونیم در اون گوشت خالص به کار رفته.
    این غذا بسیاز كامل و غنی هست و من فکر نمی کنم هیچ پدر و مادری، کوچولو ها رو از لذت خوردن چنین غذای سالم و پر انرژی یی محروم کنه.
    یك توضیح كوچولوی دیگه هم بدم، دستگاه خاصی مورد نیاز هست كه این طور هم كه شنیدم هم حجم بزرگی داره و هم گران قیمت هست. من توی این دستور از ماشین تهیه ی كالباس استفاده نمی كنم چون دلم می خواد همتون همتون به راحتی اون رو درست كنند. پس كیفیت كالباس خانگی ما به لحاظ بصری شاید به پای فرم كارخانه یی اون نرسه.
    مواد لازم:
    فیله ی مرغ یا گوشت گوساله ی مخلوط با گوشت گوسفند 1 كیلو
    سیر 5 حبه
    آرد 3 قاشق غذاخوری
    زرده ی تخم مرغ 3 عدد
    یخ 6 تكه
    جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
    تخم كرفس 2/1 قاشق چای خوری
    شیر خشك 1 فنجان
    فلفل سیاه نصف قاشق مربا خوری
    نمک به مقدار لازم
    دارچین 3/1 قاشق مربا خوری
    زنجبیل 5/1 قاشق مربا خوری
    هل نصف قاشق مربا خوری
    میخک نوك قاشق مرباخوری
    جوز هندی قدر بیشتر از میخک
    آویشن 4/1 قاشق مرباخوری
    اسانس دود مایع نصف قاشق غذاخوری
    روغن مایع 2 قاشق غذا خوری
    كیسه یخ در اندازه ی متوسط برای تقریبا 30 دانه ی یخ
    دانه خردل، تخم گشنیز، رازیانه، و زعفران به مقدار لازم
    پسته ی تازه به مقدار لازم
    قارچ به میزان دلخواه

    (به جای سیر می تونین از پودر سیر به همراه پودر پیاز هم استفاده كنید).
    آرد: پایه ی مصرف 3 قاشق غذاخوری هست اما اگر خمیر كالباس بیش از حد شل بود می تونیم تا 6 قاشق هم اون رو افزایش بدیم.
    شیر خشك، كه طبق دستور بهتره از شیر خشك نیدو محصول كارخانه ی نستله باشه.
    جوز هندی : قدری بیشتر از میزان گفته شده برای میخك (البته من خودم جوز رو خیلی زیاد استفاده می كنم چون طعمش رو در كالباس خیلی دوست دارم).
    اسانس دود مایع: نصف قاشق غذاخوری كه اگر هم نبود اشكالی نداره و این تنها به طعم بهترش كمك می كنه.
    پسته ی تازه كه با مقاطع دایره یی برشش می دیم و یا اگر پسته ی تازه در دسترس نبود از خلال پسته كه حدود 5 دقیقه در آب قرار داده شده استفاده می كنیم: مقداری كه دوست دارید.
    طرز تهیه:
    گوشت ها رو همراه سیر و جعفری خرد شده، 3 بار چرخ می کنیم . آرد رو با تمام ادویه های خشك مون 2 بار الك می كنیم و به مرغ یا گوشت اضافه می کنیم، مزه ی مواد رو می چشیم و در صورت تمایل ادویه هایی رو كه دوست داریم مجدد اضافه می كنیم. بعد تخم مرغ رو به مواد اضافه می كنیم و همه ی مواد رو در غذاساز می ریزیم و 5 دقیقه اجازه می دیم تا مخلوط بشن. در طول مدت روشن بودن غذا ساز به تدریج تكه های یخ مون رو با فاصله اضافه می كنیم. سپس روغن مایع رو اضافه می كنیم و بعد از این مرحله، موادمون رو از غذاساز بیرون میاریم. در صورت شل بودن خمیر مقداری آرد اضافه می كنیم و با دست كمی ورز می دیم تا كل مواد به صورت خمیری نه زیاد سفت و نه زیاد شل در بیاد. در مرحله ی آخر پسته و قارچ خرد شده رو هم اضافه می كنیم. سپس همه ی مواد رو روی فویل آلومینیومی می ریزیم و دو سر فویل رو مثل شوكولات خوب می پیچیم و می بندیم. سپس به مدت 45 دقیقه موادمون رو بخار پز می كنیم. بعد از این مدت بلافاصله دور مواد مون رو در حالیكه هنوز از داخل فویل بیرون نیاوردیم، كیسه ی یخ می پیچیم و بعد از خنك شدن در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد بشه. بعد از سرد شدن به اندازه های دلخواه با چاقوی لیزری برش می دهیم.
    منبع : khanoomgol.com

    - - - Updated - - -

    دستوری دیگر به روایت تصویر


    مواد لازم :

    مرغ درشت یك عدد
    مغز نان ساندویچی خرد شده 3قاشق غذا خوری
    سیر 3 الی 4 حبه درشت
    نمك و فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم
    سایر ادویه ها در صورت تمایل
    باقلا یامغز پسته 1 قاشق غذا خوری
    هویج قطعه قطعه شده و پخته 1/5 قاشق غذا خوری
    سلو فون 1متر





    طرز تهیه :


    پوست و چربی و استخوان را گرفته و گوشت آنرا با چرخ گوشت دو بار چرخ كنید . مغز نان ساندویچی را خیس كرده و با نمك و ادویه و سیر رنده شده ریز، به گوشت اضافه كنید و خوب مخلوط كنید .یك سر سلو فون ( من از مارك لایه محافظ پیام استفاده میكنم ) را روی میز باز كنید و گوشت را روی آن پهن كنید و باقلا (یا پسته )و هویج را روی گوشت لایه لایه بریزید و آخرین لایه را با گوشت بپوشانید این عمل صرفاً به خاطر این است كه اطراف كالباس كاملاً گوشتی باشد . وجود باقلا و هویج فقط برای زیباكردن كالباس در برش است و مزه خاصی به آن نمیدهد .بعد به كمك دست سلوفون را روی گوشت برگردانید و گوشت را رول كنید و در ضمن رول كردن سعی كنید حباب هوا در آن نماند و گوشت فشرده شود و دوسر آن به اندازه كافی جا برای گره زدن داشته باشد . سلوفون را سه دور اطراف گوشت بپیچید و چون براحتی روی هم قرار میگیرد به هیچ وجه ضمن پختن باز نمیشود یكسر كالباس را با سیمهای مخصوص بسته بندی محكم ببندید و از سر دیگر با دست گوشت را فشرده كنید تا كالباس مانند بادكنك شده و وقتی با انگشت به آن فشار میدهید سفت باشد سپس سر دیگر را هم با همان سیمها ببندید .
    ظرف بزرگی را انتخاب كنید كه اگر كالباس را در آن بگذارید به راحتی در كف آن قرار گیرد و آب در ظرف ریخته روی شعله قرار دهید وقتی به جوش آمد كالباس را در آن قرار دهید . نگته مهم این است كه آب حدافل 2 سانتی متر بالای كالباس قرار گیرد تا چنانچه جوش رفت همه اطراف كالباس پخته شود . یك ساعت و نیم فرصت دهید تا پخته شود .بعد از اینكه پخته شد كالباس رادر یخچال گذاشته تا كاملاً سرد شود و بعد برش دهید اگر كالباس را گرم برش دهید خوب برش نمی خورد .بهترین روش جایگزین سلوفون، استفاده از روده گوسفند است كه متاسفانه دسترسی به آن مشكل میباشد .




    مراحل تهیه کالباس:



    - - - Updated - - -

    وباز اگر اموزش تصویری هم کمکتون نکرد به لینک زیر مراجعه کنید تا فیلم اموزششو ببینید
    (رژیم هایی که بر پایه پروتئین هست سوسیس و کالباس سالم میتونه گزینه سالم و خوشمزه ای باشه)
    درست کردن کالباس مرغ خانگی
    خدایا دلم قرصه تا مسکنم شمایید
    لطفا تو قسمت رژیم ها فقط نتایج و سوالات در مورد رژیم پرسیده شود و گزارش های غذایی را در داخل وبلاگ های شخصی بنویسید و از گذاشتن اسپم خودداری فرمایید.


  2. 7 کاربر، ارسال باربی اینده را لایک کرده اند:

    alireza75 (27 مرداد 1394),fat (04 شهریور 1394),نرگس مامان (14 شهریور 1394), Zenith (25 مرداد 1394),بئاتریس (26 مرداد 1394),توکلی (05 شهریور 1394),تابتا (26 مرداد 1394)

  3. # ADS
    تبلیغات در مدار
    تاریخ عضویت
    همیشه
    نوشته ها
    بسیاری
     

  4. #2
    تابتا آواتار ها
    کاربر سایت

    امتیاز زیباتنی
    35
    گروه وزنی
    گروه وزنی

    برای آشنایی بیشتر با من اینجا کلیک کنید

    تاریخ عضویت
    تیر 1394
    عنوان کاربر
    کاربر سایت
    نوشته ها
    51
    میانگین پست در روز
    0.02
    سن
    21
    قد
    164
    وزن شروع
    89.7
    وزن هدف
    80 نارنجی/67 سبز
    وزن فعلی
    77
    جنسیت
    خانم
    سلام
    می شه واسه درست کردنش به جای ارد از تخم کتان اسیاب شده استفاده کنیم ؟؟؟؟

  5. 2 کاربر، ارسال تابتا را لایک کرده اند:

    نرگس مامان (14 شهریور 1394),باربی اینده (26 مرداد 1394)

  6. #3
    Zenith آواتار ها
    مدیر کل سایت

    گروه وزنی
    گروه وزنی

    برای آشنایی بیشتر با من اینجا کلیک کنید

    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    عنوان کاربر
    مدير کل سایت
    نوشته ها
    5,522
    میانگین پست در روز
    1.36
    وزن شروع
    64
    وزن فعلی
    53
    جنسیت
    خانم
    حالت من
    BaAngizeh
    وبلاگ زیباتنی من
    5
    نقل قول نوشته اصلی توسط تابتا نمایش پست ها
    سلام
    می شه واسه درست کردنش به جای ارد از تخم کتان اسیاب شده استفاده کنیم ؟؟؟؟
    بله عزیزم. ساختارش مشکلی پیدا نمیکنه. بهتر هم هست. ولی به شرطی که طعمش رو دوست داشته باشید. لطفا اگر امتحان کردی اینجا برا ما هم بگو طعمش چطور شد؟
    پیشنهاد میکنم این دو اپلیکیشن رو از دست ندید.
    توضیحاتشون رو بخونید، خودتون هم با من هم نظر میشین:

    دریافت اپلیکیشن مدیریت رژیم روزانه زیباتن
    دریافت اپلیکیشن 400 رژیم زیباتن

  7. 3 کاربر، ارسال Zenith را لایک کرده اند:

    نرگس مامان (14 شهریور 1394),باربی اینده (26 مرداد 1394),تابتا (26 مرداد 1394)

  8. #4
    alireza75 آواتار ها
    کاربر فعال

    امتیاز زیباتنی
    100
    گروه وزنی
    گروه وزنی

    برای آشنایی بیشتر با من اینجا کلیک کنید

    تاریخ عضویت
    دی 1348
    عنوان کاربر
    کاربر سایت
    نوشته ها
    460
    میانگین پست در روز
    0.02
    سن
    21
    وزن شروع
    89
    وزن هدف
    68
    وزن فعلی
    67
    جنسیت
    آقا
    حالت من
    Khoonsard
    وبلاگ زیباتنی من
    1
    جالبه اگه مزش هم خوب بشه که عالیه حداقل میدونیم چی توش هست
    برای بدست آوردن چیزی که دیگران بدست نمیاورند، شما باید کاری هایی را کنید که دیگران نمیکنند

  9. 2 کاربر، ارسال alireza75 را لایک کرده اند:

    نرگس مامان (14 شهریور 1394), Zenith (27 مرداد 1394)

  10. #5
    باربی اینده آواتار ها
    مدیر ارزشمند پیشین

    امتیاز زیباتنی
    140
    گروه وزنی
    گروه وزنی

    برای آشنایی بیشتر با من اینجا کلیک کنید

    تاریخ عضویت
    دی 1348
    عنوان کاربر
    مدیر ارزشمند پیشین
    نوشته ها
    6,674
    میانگین پست در روز
    0.34
    وزن شروع
    61
    وزن هدف
    تثبیت-پیکراشی
    وزن فعلی
    49
    جنسیت
    خانم
    حالت من
    Sepasgozar
    وبلاگ زیباتنی من
    120
    نقل قول نوشته اصلی توسط alireza75 نمایش پست ها
    جالبه اگه مزش هم خوب بشه که عالیه حداقل میدونیم چی توش هست
    مزش دقیق مثل مال بیرون نمیشه اما خیلی نزدیکه و خب مزه کالباس میده و سالمه و مطمئن و از ناراحتی معده هم خبری نیست
    خدایا دلم قرصه تا مسکنم شمایید
    لطفا تو قسمت رژیم ها فقط نتایج و سوالات در مورد رژیم پرسیده شود و گزارش های غذایی را در داخل وبلاگ های شخصی بنویسید و از گذاشتن اسپم خودداری فرمایید.


  11. 4 کاربر، ارسال باربی اینده را لایک کرده اند:

    alireza75 (27 مرداد 1394),نرگس مامان (14 شهریور 1394),یکتا اذری (17 شهریور 1394), Zenith (27 مرداد 1394)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
عکس تاپیک

افزایش چربی سوزی در ورزش و بدنسازی با 12 روش

افزایش چربی سوزی
برای مشاهده کلیک کنید
عکس تاپیک

کوچک کردن شکم در یک ماه با ۵فرمول

کوچک کردن شکم
برای مشاهده کلیک کنید
عکس تاپیک

رژیم خروج از استاپ وزن یک روزه و کاملا رایگان

رژیم خروج از استاپ وزن
برای مشاهده کلیک کنید
عکس تاپیک

کوچک کردن باسن و فرم دهی با 9 راهکار

کوچک کردن باسن
برای مشاهده کلیک کنید