شما در حال مشاهده سایت در حالت ریسپانسیو(سازگار با موبایل و تبلت) هستید. در صورت تمایل به مشاهده سایت با نسخه اصلی "ایـنـجـا" کلیک کنید.
X تردمیل
X 400رژیم
برای پیوستن به کانال زیباتن در تلگرام، اینجا کلیک نمایید
عکس تاپیک

طرز تهیه سالاد بادمجان و کدو رژیمی در منزل

سالاد رژیمی
برای مشاهده کلیک کنید
عکس تاپیک

بند انداختن صورت بهتر است و یا شیو کردن ؟!

اصلاح صورت
برای مشاهده کلیک کنید
عکس تاپیک

مدل های مانتوی مد سال 95

مدل مانتو
برای مشاهده کلیک کنید
عکس تاپیک

زیبا کردن موها و تقویت آنها با استفاده از مواد غذایی

زیباکردن مو
برای مشاهده کلیک کنید
 

آشنایی بیشتر با زیباتنی ها

پاسخ به رایج ترین سوالات کاربران

اطلاعیه مدیریت سایت

در حال حاضر اطلاعیه جدیدی وجود ندارد
فروشگاه زیباتن هایپرجم
تبلیغ در زیباتن تبلیغ در زیباتن
نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: یک غذای رژیمی ملایم: لایم‌ چیکن نعناعی

  1. #1
    hamraz آواتار ها
    مدیر ارزشمند پیشین

    گروه وزنی
    گروه وزنی

    برای آشنایی بیشتر با من اینجا کلیک کنید

    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    عنوان کاربر
    مدیر ارزشمند پیشین
    نوشته ها
    884
    میانگین پست در روز
    0.49
    جنسیت
    خانم
    حالت من
    Ashegh

    یک غذای رژیمی ملایم: لایم‌ چیکن نعناعی

    یک پیشنهاد رژیمی با طعمی ملایم برگرفته از موادی صددرصد طبیعی برای آنهایی که به دنبال تجربه طعم‌های جدید هستند. معمولا از سینه مرغ برای تهیه غذاهایی از این دست استفاده می‌شود، ولی استفاده از گوشت ران با اینکه کمی پرزحمت‌تر است، طعم و شکلی متفاوت به دست می‌دهد.



    مواد لازم برای ۴ نفر:
    نعناع ساطوری: ۴ قاشق غذاخوری
    عسل: ۳ قاشق غذاخوری
    آبلیمو: ۶ قاشق غذاخوری
    ساق مرغ: ۸ عدد، بی‌استخوان
    ماست کم‌چرب: ۱۲۰ گرم
    پوست لیمو: ۲ قاشق چای‌خوری رنده شده
    نمک و فلفل: به میزان لازم

    روش تهیه:

    ۱- ۳ قاشق غذاخوری نعناع، عسل و آبلیمو را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل به آن بپاشید. تکه‌های مرغ را با خلال دندان بسته و داخل محلول لیمو و عسل قرار داده و درون یخچال بگذارید.

    ۲- پس از حداقل نیم ساعت، تکه‌های مرغ را خارج کرده و روی منقل کباب کنید. تکه‌های مرغ را پیوسته چرخانده و با قلم‌مو باقیمانده سس را روی مرغ‌ها بمالید تا کاملا برشته شوند.

    ۳- ماست و نعناع باقیمانده و رنده پوست لیمو را مخلوط کرده، نمک و فلفل زده و همراه مرغ‌های کبابی به عنوان سس و همراه سالاد سرو کنید.

    نکات:
    از انواع ادویه همراه عسل و آبلیمو می‌توانید در پخت این غذا استفاده کنید.
    خلال دندان‌ها را قبل از سرو خارج کنید.
    برای خوش‌طعم‌تر شدن، داخل تکه‌های ران را قبل از بستن کمی نمک و فلفل بپاشید.
    با اضافه کردن پودر فلفل قرمز یا فلفل تند ساطوری، می‌توانید مرغ چیلی تهیه کنید.
    هرگز تسلیم نشوید
    معجزه ها هر روز رخ می دهند
    شاید فردا ، روز شما باشد...

  2. 3 کاربر از ارسال hamraz تشکر کرده اند:

    baran mehraban (01 آذر 1391),leili (23 تیر 1392), Peransa (24 مهر 1391)

  3. # ADS
    تبلیغات در مدار
    تاریخ عضویت
    همیشه
    نوشته ها
    بسیاری
     

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •